Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635


Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!

Mindenképp olvasd el, mert fontos dolgokat gyűjtöttünk össze Nektek!

  • Személyre szabott termékekkel várunk! Bármelyik meghívó, menükártya, vagy ültetőkártya megtetszik Nektek, azon bármit meg tudtok változtatni, hogy biztosan személyre szabottak legyenek az esküvőtök kellékei. Ha csak színváltoztatást kértek, akkor árváltozás nélkül elkészítjük azt Nektek!
    Sőt! Ha pl. rózsa helyett tulipán grafikát kértek, akkor további szerkesztési díjat NEM SZÁMOLUNK FEL, amennyiben egyszeri szerkesztést kell készítenünk.

  • Ha több termékünkből szeretnétek egyet összegyúrni, az is megoldható! Jellezzétek azokat emailben és mi kiszámoljuk, mennyibe kerülne az "ötvözet".

  • A Papírszínek menüpontban megtalálod, mely papírszínekből válogathattok. Van, aki a matt papírt részesíti előnyben, van aki szereti a metálosat, csillogósat. Nincs felár, bármelyiket is választjátok (akár vegyesen is).

  • A kedvezmények igénybevételéhez az is megoldható, hogy egyszerre rendelitek meg a meghívóval együtt a menü és ültetőkártyákat is, azonban azokat csak az esküvő előtti hetekben készítjük majd el nektek, amikor már minden le van fixálva... (mivel addig nem biztos a vendégek névsora és a menü is változhat addig.)
  • A termékeink száma folyamatosan bővül...!