Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

NYERD MEG a csupa csoki csomagot az Esküvősziget Facebook oldalán!

A játékban résztvevők automatikusan elfogadják a szabályzatot:

A nyereményjátékban a posztban meghirdetett minden kérésnek eleget kell tenni, tehát lájkolni kell az Esküvősziget facebook oldalát, majd megosztani a nyereményjátékos képet.

A nyertest nyertes sorsoló programmal sorsoljuk ki 2018. 02. 25-én, este 21:00-kor. Ez egy legális, kimondottan Facebook nyereményjátékokhoz specializálódott internetes sorsolóprogram. A nyertest ellenőrizzük, amennyiben teljesítette mindkét kritériumot, kihirdetjük a nyereményjátékos posztunkban hozzászólásban és értesítjük privát üzenetben is. Amennyiben nem teljesítette a feltételeket, úgy új nyertest sorsolunk mindaddig, amíg a kisorsolt személy eleget tesz a a nyereményjáték feltételeinek!

A nyertes a Facebook oldalunkon látható csupa csoki csomagot kapja nyereményül, melyet GLS futárszolgálattal juttatunk el hozzá, 2 munkanapon belül.
A nyertesnek kötelező visszajeleznie az átvett nyereményről, Nálunk CSAK valós nyertesek vannak!!!

A nyereményjátékban csak magyarországi lakcímmel rendelkező személyek vehenek részt, mert csak magyarországi címre tudjuk a csomagot kiküldeni.

A nyeremény nem átruházható!

Készpénzre nem váltható.

A nyereményjátékot nem a Facebook bonyolítja le, az nem vállal semilyen felelősséget.

Köszönjük a játékosoknak a részvételt! Sok szerencsét mindenkinek!

 

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

 

Mert nálunk nem fog csalódás érni...

Nálunk minden pont annyiba kerül, ami ki van írva... Így előre kalkulálhatsz, tervezhetsz.


Verhetetlen áron találsz meghívót, egyéb kelléket? Már túl szép, hogy igaz legyen? Jók a megérzéseid! Könnyű beleesni ebbe a csapdába.

Mondjuk, hogy miért!

Az alábbiak nem kitalációk, megtörtént esetek, hiszen mi magunk is tapasztaltuk:

 • Beleszeretsz egy meghívóba, de a készítés alatt kiderül, nincs elég ugyanolyan papír és a fele más színű lesz?
 • Kiderül hogy ha lila lesz a szöveg és nem fekete, az feláras?
 • Az árban nincs benne a boríték? Ha benne van, akkor a klasszikus fehér, snassz postai boríték? Egy esküvői meghívóhoz, amiért fizetsz?
 • Van, ahol a nyomdai ár sincs benne a termék árában!!!
 • A szerkesztési díjért is elkérnek legalább 2-3000 ft-ot.
 • Van, ahol a gyöngyökért, stasszokért, szalagokért felárat kérnek.
 • Plusz a díszítésre szánt időt is meg kell fizetni, amit előre nem is tudhatsz...

Ha nálad is kiverte a biztosítékot, akkor megnyugodhatsz, mert nálunk:

 • Exkluzív, színben illő boríték jár minden meghívónkhoz, felár nélkül!
 • Nincs szerkesztési díj.
 • Nyomdai díj sincs.
 • Színfelár sincs.
 • Nagyon sok papír színből és textúrából választhatsz és biztosan lesz elég, az összes megrendelt termékhez...
 • Minden vásárlónkra, megrendelőnkre odafigyelünk. Nem tömegcikkeket gyártunk gyorsan, hanem egyedi, kézzel készített termékeket!
 • Nálunk nem az a lényeg, hogy minél több legyen, hanem az, hogy minél praktikusabb!
 • Az esküvőszigeten nincsenek apróbetűs részek...

 

Nem arra játszunk, hogy mások lejáratásával jussunk előrébb. Sajnos ezek valós dolgok, de mi szakítunk ezekkel!
Ha van hasonló rossz tapasztalatod, írd meg nekünk, hogy tanuljanak belőle mások is és mi is!

Köszönjük!

 

 

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

 

Szeretettel köszöntünk! Jó helyen jársz, ha az esküvőded tervezed, szervezed!

Nálunk nagyon sok hasznos dolgot találsz, amivel esküvődet egyedivé, varázslatossá teheted. Mindenben segítségedre vagyunk, ha vannak elképzeléseid és csak a megvalósításra vágysz...

 • Termékeink és szolgáltatásaink változatos színekben, stílusban állnak rendelkezésetekre, hogy mindenki találjon köztük tetszésének megfelelőt.

 • Tanúfelkérők és koszorúslány felkérők esetében bármelyik minta tetszik, annak szövegét megváltoztathatjuk, így egy koszorúslány felkérőből akár tanúfelkérő is lehet!

 • Személyre szabott termékekkel várunk! Bármelyik meghívó, menükártya, vagy ültetőkártya megtetszik Nektek, azon bármit meg tudtok változtatni, hogy biztosan személyre szabottak legyenek az esküvőtök kellékei. Ha csak színváltoztatást kértek, akkor árváltozás nélkül elkészítjük azt Nektek!
  Sőt! Ha pl. rózsa helyett tulipán grafikát kértek, akkor további szerkesztési díjat NEM SZÁMOLUNK FEL, amennyiben egyszeri szerkesztést kell készítenünk.

 • Ha több termékünkből szeretnétek egyet összegyúrni, az is megoldható! Jellezzétek azokat emailben és mi kiszámoljuk, mennyibe kerülne az "ötvözet".

 • A Papírszínek menüpontban megtalálod, mely papírszínekből válogathattok. Van, aki a matt papírt részesíti előnyben, van aki szereti a metálosat, csillogósat. Nincs felár, bármelyiket is választjátok (akár vegyesen is).

 • A kedvezmények igénybevételéhez az is megoldható, hogy egyszerre rendelitek meg a meghívóval együtt a menü és ültetőkártyákat is, azonban azokat csak az esküvő előtti hetekben készítjük majd el nektek, amikor már minden le van fixálva... (mivel addig nem biztos a vendégek névsora és a menü is változhat addig.)
 • A termékeink száma folyamatosan bővül...!

Nézzetek szét minálunk, érezzétek otthon magatokat!

Baráti üdvözlettel:

                                 

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Minden rendelést személyes odafigyeléssel bonyolítunk!

 • Add le rendelésed a webshopban, (akár regisztráció nélkül is vásárolhatsz)
 • Ezután mi e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, a rendelés pontosításainak ügyében (színek, nevek, dátumok, szövegek pontosításáért)
 • Így konzultálunk, amíg mindent megbeszélünk, hogy olyan termékeket kapj, amik garantáltan elnyerik majd tetszésedet! :)
 • E-mailben küldjük meg számodra az elektronikus számlát, amin minden információt megtalálsz majd, ami az utaláshoz szükséges!

 

Ha még bővebb információt szeretnél a rendelés lehetséges menetéről:

Köszönetcsokik: Rendelés után e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, ahol megírhatod nekünk elképzeléseidet. (színek, minta, Ifjú pár neve, esküvő dátuma, vendégeitek pontos nevei Excelben küldve). Fontos, hogy a végleges verziót küldjétek el számunkra! Arra is ügyelj, hogy a vendégeitek nevét pontosan és helyesen írd le, mert mi ugyanúgy fogjuk a csokikra rátenni. Ha elgépelted, vagy nem helyesen írod le, az úgy lesz a csokin is! Kérünk, hogy erre figyelj oda!

Tanúfelkérők, koszorúslány felkérők: Rendelés után e-mailben egyeztetjük, mi kerüljön a felkérőkre. Pl. megszólítás, nevek, szövegek. Weboldalunkon találsz felkérő szövegeket is, nézz szét és válassz közülük, vagy akár írj egyedit, ami garantáltan személyre szabott! Ne feledd, nem kérünk felárat érte! E-mailben egyeztetjük még a felmerülő kérdéseket, pl. papírok, szalagok színét, stb.

Örömanya és Örömapa ajándék: A Swarovski kristállyal készült, antiallergén fülbevalós ajándékoknál a fülbevalót két színben választhatod: kristálytiszta vagy AB szivárványos kristállyal. Bizsu ajándéknál fehér, világos rózsaszín, vagy világoskék kővel is kérheted! Dobozszínek Swarovskinál és mandzsettagombnál: extra megjelenésű sötétbarna, arany fénnyel, szövetre emlékeztető textúrával. Bizsu termékeknél törtfehér doboz, sötétpiros masnival. Swarovski termékekhez egyedi szövegezést is vállalunk! Limitált ideig exkluzív, csillogós dobozzal is kapható a Swarovski fülbevalók. Örömanya ajnédék és Tanú-koszorúslány felkérőként.
Csak Swarovski terméknél van lehetőség egyedi szövegezésre. Bizsuknál választhatsz többféle sablon közül, amiket a termék képe alatti leírásban találsz. Találsz idézeteket, Örömanya, Örömapa és Tanúfelkérős szövegezést is. Ha extra kívánságod van, pl. keresztszülő felkérőnek szánod, jelezd e-mailben és megoldjuk! Ezt jelezd a rendelésnél a megjegyzés rovatban, vagy a rendelés után úgyis rákérdezünk majd e-mailben, és ott egyeztetünk!

Tanúfelkérők ajándékkal: A termék képe alatti leírásban megtalálod, hogy milyen szövegek közül választhatsz. De ne feledd, nincs lehetetlen, az Örömapa ajándékokat kérheted férfi tanúnak is, az Örömanya ajándékokat kérheted női tanúfelkérőként is. Ezt jelezd nekünk a rendelésnél a megjegyzés rovatban és megbeszéljük a részleteket (feliratot) e-mailben.

Meghívók: Meghívók esetében e-mailben elkérjük a meghívón feltüntetni kívánt szövegeket. Ezek legtöbbször: Neveitek, Idézet, Meghívó szövege vagy akár A Nagy nap programja/Pénzkérő versike.

Ha egyedi meghívót szeretnétek, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket. Írj e-mailt, hogy tudjunk konzultálni minden elképzelésetekről!

Ültetőkártyák: E-mailben küldd el nekünk a vendégeitek PONTOS, helyesen leírt névsorát. Legjobb, ha Word-be, vagy Excel táblázatba írva külditek el nekünk. Így biztosan helyesen lesz az ültetőkártyákon.

Menükártyák: E-mailben küldd el nekünk a menükártyára/itallapra szánt szövegeket.

Ezek legtöbbször:
Három oldalasnál:

 • 1. oldala Itallap, 2. oldala az Étlap/Menü, 3. oldala az Ifjú Pár neve, dátum, esetleg helyszín, néhány kedves szó vendégeitekhez.

Két oldalasnál:

 • 1. oldala Itallap, 2. oldala Étlap vagy
 • 1. oldala a Neveitek, jókívánságaitok, 2. oldala az Esti Program/Asztalszámozás.

Menükártyát általában kb. 6-8 főként 1db-ot szoktak rendelni. Pl. egy 100 fős lagziban 13-16 menükártya kell.

Egyéb termékek: Webáruházunkban kapható termékek többnyire raktáron vannak, így 1-2 napos átfutással átadjuk őket a futárnak, aki másnap kézbesíti a csomagot számodra. Főszezonban megeshet, hogy ez több időt vesz igénybe! A legjobb, ha érdeklődsz e-mailben a várható szállítás időpontjáról!

 

Ha megvannak a kiválasztott termékek, és a hozzájuk tartozó szövegek, adatok, akkor megrendelhetitek itt a webshopban, vagy írjatok nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy hívjatok a (20)3484-635-ös számon az egyeztetésért.

Mindent alaposan megbeszélünk, ha kérdésetek van vagy bizonytalanok vagytok valamiben, szívesen segítünk Nektek!

Amint kész vannak a termékek, nincs más hátra, minthogy a kezetekben tartsátok őket! :)

Van még kérdésed? Írj nekünk üzenetet, vagy chetelj velünk!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Ha a felsoroltak között nem sikerült megtalálni a választ, kérjük írj az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy a Elérhetőségeink menüponton keresztül!

- Hol tudom a felkérőre szánt szöveget beírni? Nem látok ilyen opciót!

Rendelést követően mindenkivel felvesszük a kapcsolatot e-mailben és ott minden elképzelést megküldhetsz számunkra. De a megrendelésnél a megjegyzés rovatba is beírhatod.

- Meg lehet változtatni a felkérőkön lévő nevet?

Persze, hiszen nem csak Pétereket és Laurákat szolgálunk ki! :D Minden felkérőre és minden nyomdai termékre a te általad elküldött szövegeket írjuk fel, bármit is szeretnél! Természetesen felár nélkül! Ezeket mindig e-mailben egyeztetjük, rendelés után!

- Köszönetcsokinak a színét lehet változtatni? Nekünk az arany helyett rózsaszín kellene. Megoldható? Ha igen, milyen felárral?

Felár nélkül az esküvőtökhöz illő színösszeállításban készítjk el a csokikat! Csak írd meg e-mailben, milyet szeretnél és küldjük az elektronikus nyomdai tervet, amiben leellenőrizheted, hogy megfelel-e. Ha igen, mennek is tömeggyártásra... :) Viszont a csokik arany csomagolását nem tudjuk változtatni! Az csak ebben a színben lehetséges.

- Ültetős csokit szeretnék rendelni, a vendégek névsorát hogyan küldjem el?

Akár ültetőről, akár köszönetcsokiról van szó, a vendégek névsorát e-mailben küldd el nekünk, pontosan és helyesen leírva! Legjobb ha Excelben küldöd!

- Az ültetőkártyákra a szövegezést nekem kell megcsinálni, vagy ti írjátok rá?

Minden termékünket úgy kapod meg, ahogy az a képen is látható. A szövegezés benne van az árban. Nem adunk ki félkész termékeket a kezünk közül! Persze ha kivételesen üresen kéred, akkor az is megoldható!

- Hova tudok utalni?

Rendelést követően e-mailben küldjük az elektronikus számlát, amin minden információt megtalálsz majd, ami az utaláshoz szükséges!

- Van szerkesztési díj, vagy egyéb felár a meghívók és a többi kellék rendelésekor? Pl. szövegszín felár, vagy ilyesmi?

Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem számítunk fel sem szekesztési díjat, sem egyéb mondvacsinált díjat.
Mi pontosan annyit kérünk az adott termékért, ami oda van írva mellé!

- Mennyi időbe telik, amíg kész lesznek a megrendelt termékek?

Persze attól függ, hány féle és hány darab terméket kell elkészítenünk. Általában egy hét alatt a lebonyolítási idő, de volt olyan is, amikor sürgős esetben 2 nap múlva készen voltak a termékek. Ha nagyon sürgős lenne, akkor hívj minket telefonon, hogy megbeszélhessük a részleteket, mielőbb...
Mindent összegezve, a legjobb az, ha egy hét áll rendelkezésünkre. Ezt érdemes bekalkulálni a menetrendbe! Arra is számoljatok, hogy a nyári szezonban, az utolsó hajrában az elkészülési idő több is lehet, ezért inkább érdeklődj bátran az elkészítés időpontjáról!

- Utánrendelés lehetséges?

Igen, meg tudjuk oldani, keress minket bizalommal!

- Vőlegényemmel szeretnénk az esküvőnk témáját "Vadászos" témában megszervezni. Van lehetőség arra, hogy ilyen egyedi ötleteket is megvalósítsatok?

Igen, egyedi ötleteket, igényeket is szívesen vállalunk! :) Keressetek bátran!

- Megtetszett több meghívótok is. Létezik olyan, hogy olyan meghívót készítsetek nekünk, amit 2 meghívós dizájnból gyúrunk össze?

Persze! Örülünk ha több tetszik Nektek. Megbeszéljük a részleteket és már készül is a mintapéldány!

- Az egyik meghívó olyan, amilyet szeretnénk, igaz lenne egy kis változtatás rajta. Megoldható?

Amennyiben rendelkezésünkre áll a változtatáshoz szükséges alapanyag, úgy minden további nélkül megoldható!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A szolgáltatás leírása
Esküvői kellékek: meghívók, ültetőkártyák, menükártyák, köszönetajándékok, koszorúslány és tanúfelkérők, nászajándékok és egyéb kellékek gyártása, forgalmazása.
Esküvői szolgáltatások széles palettájával állunk ügyfeleink rendelkezésére!

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerzõdés létrejötte és megszűnése
A szerződés akkor jön létre, ha a Vásárló sikeresen és maradéktalanul kitöltötte a webáruházban történő vásárlás alkalmával megjelenő megrendelő űrlapot, az írásban rögzítetett és erről visszaigazolást is kapott. Ez érvényes a www.eskuvosziget.hu weboldalon és személyesen kitöltött megrendelés esetében is. A megrendelt szolgáltatást akkor készítjük el, ha a megrendelt termékekhez kapcsolódó összes szöveg/kép/egyéb tartalom és kívánság, valamint az azokból rendelt végső darabszám leadásra kerül. Ugyanez érvényes a megrendelt szolgáltatások igénybevételére is, a szolgáltatás akkor kerül megrendelésre és kivitelezésre, ha minden ahhoz szükséges információval, kéréssel ellátnak bennünket.
A szolgáltatások, termékek írásban rögzített megrendelésével automatikusan egy szerződés jön létre a két fél, tehát az Esküvősziget mint eladó és Te, mint vásárló között! A szerződés értelmében a termékek elkészítését vagy a szolgáltatások megtörténte után köteles vagy kifizetni a szolgáltatás vagy termék ellenértékét! Megrendeléseddel ezeket automatikusan elfogadod.Amennyiben a megrendelés leadása után a Vásárló nem küldi el a megrendelés véglegesítéséhez szükséges anyagokat, információkat és/vagy nem reagál az e-mailekre, telefonokra, úgy a megrendelés napjától számított egy héttel a megrendelését törölhetjük.
Előeutalásos megrendeléseket csak a számla végösszegének pontos beérkezését követően készítünk el. Amennyiben a számlán szereplő teljesítési határidő alatt (esedékesség) nem érkezik meg az összeg, úgy a rendelést töröljük. Megrendeléseddel ezeket automatikusan tudomásul veszed.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei, vásárlói magatartás
Utánvétes rendelést/fizetést nem áll módunkban elfogadni, amennyiben a Vásárló nem veszi fel velünk a kapcsolatot vagy körülményes kommunikáció nehezíti a kapcsolattartást. Ebben az esetben elektronikus számlát küldünk, a kiegyenlítését követően kezdjük meg a termékek elkészítését. Elkészített termékeket személyes átvétel esetén 1 hétig őrzünk. Amennyiben 1 hét után nem veszed át a terméket és nem veszed fel a kapcsolatot velünk a személyes átvétellel kapcsolatban, akkor 1 hét után csak előreutalás után, GLS házhoz szállítással juthtasz hozzá az elkészül termékekhez. Amennyiben a megrendelt termékhez nem kapunk egyéni kérést, kívánságot, szövegezést és nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a vásárlóval, akkor automatikusan a termék fő képe szerintkészítjük el a teméket!

A szolgáltatás igénybevételével járó díjak és költségek
Termékeink és szolgáltatásaink ára nem jár egyéb felárral, költséggel. Nem számítunk fel sem szerkesztési, sem nyomdai, vagy díszítési felárat. A meghívók esetében (valamint néhány borítékot igénylő felkérőnél) az ár tartalmazza a borítékot, vagy egyes meghívók esetében a tokot is.
Plusz költségnek csak a csomagolási és szállítási költség tekintendő, lásd itt!

Egyéb szolgáltatásnál, pl. esküvői autóbérlés, megrendeléskor 50% előleget kérünk, a fennmaradó 50% a Nagy Napon fizetendő. Amennyiben a megrendelést követően nem tudjuk felvenni a megrendelővel a kpcsolatot, és körülményes kommunikáció nehezíti a kapcsolattartást, úgy a fennmaradó 50%-ot nem a Nagy Napon, hanem előtt köteles kifizetni. Amennyiben a Nagy Napot megelőző szerdáig nem veszi fel velünk a kapcsolatot a megrendelő, úgy a megrendelését töröljük és az előleget nem áll módunkban visszatéríteni. Ezt a megrendeléssel automatikusan elfogadja!

Pénzvisszatérítésre nincs lehetőség!
Amennyiben a megrendelő megrendelte a terméket és ki is fizette, de nincs rá szüksége és lemondaná a rendelést, megteheti, de pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni. Ezt a megrendelésnél automatikusan elfogadja.

A Felhasználó jogai és kötelezettségei
A megrendelt meghívók és egyéb nyomdai termékek esetén -igény szerint- először egy elektronikus (nyomdai) tervet készítünk, majd annak jóváhagyása után elkészítjük a megrendelt termékek gyártását. Ezt az igényt megrendelést követően jelezd felénk! Amennyiben a vásárló 24 óra elteltével nem reagál az elektronikus nyomdai tervre, úgy automatikusan elfogadottnak tekintjük és elkezdjük a termékek elkészítését.

Elállási jog
A mindenkori jogaszabályok alapján az elállási szándékot az elállási nyilatkozat elküldésével igényelheted 14 naptári napon belül. A jelen jogszabályokat és a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján ITT olvashatod el.

Szerződés megszűnése, díjvisszatérítés
A szerződés a kész meghívók és egyéb kész termékek sikeres átadásával, átvételével lezárul.
Mivel igény esetén lehetőség van a nyomdai terméknél egy elektronikus vagy egy valós mintapéldányt kérni, úgy ennek elhalasztása során a már legyártott termékek után reklamációt és pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni.

Egyéb rendelkezések
Az általunk készített és forgalmazott termékeket bármikor, referencianyagként felhasználhatjuk, a Megrendelő ezt automatikusan elfogadja a rendelésekor. Természetesen személyiségi jogok megsértése nélkül teszünk közzé képeket, vagy egyéb információkat, részleteket.

Nyomdai termékek esetén a nyomdai színváltozásokért, esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.
Egyes termékeknél a képen látható szalagok vastagsága, minősége, színe, csipke mintázata, stb. eltérő/változó lehet, ez mindig az adott kereskedelemben elérhető készlettől függ. Rajtunk kívülálló dolgokért felelősséget és pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben megrendelt termékeidre GLS biztosítást szeretnél kötni (épségükért), azt a megrendelést követően jelezd nekünk e-mailben. Ennek 650 Ft-os felára van, amit a megrendelés mellé felszámítunk. Amennyiben nem igényled a biztosítást és bármi adódik a csomaggal annak ellenére, hogy mindig gondosan csomagoljuk őket, arra felelősséget és garanciát nem tudunk vállalni.

Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

Fizetés
A megrendelt terméket, szolgáltatást a Megrendelő előreutalással, utánvéttel és készpénzben is kiegyenlítheti. A webáruházban feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és minden ár Forintban értendő. A fizetés a kiállított számla alapján történik, amit minden megrendelést követően e-mailben juttatunk el a vásárló számára.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A megrendelt termékek szállításának lehetőségei, árai:

Házhozszállítás 0-2 kg közötti csomag esetén (GLS futárszolgálattal) 1.390 Ft
Házhozszállítás 3-5 kg közötti csomag esetén (GLS futárszolgálattal) 1.790 Ft
Házhozszállítás 5-10 kg közötti csomag esetén (GLS futárszolgálattal) 2.190 Ft
   

Utánvételes szállítás esetén a fenti díjakhoz +750 Ft-ot kell hozzáadni minden esetben.
20.000 Ft fölötti rendelés esetén utánvétes szállításra nincs lehetőség. Ebben az esetben csak előre utalással áll módunkban rendelést elfogadni.

Előre utalás esetén nincs semmilyen plusz költség.
30.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás DÍJTALAN! Utánvét esetén az utánvét díja ebben az esetben is felszámításra kerül.

 

A fenti szállítási díjakon kívül semmilyen más, csomagolási vagy díszítési, nyomtatási stb. felárat NEM számítunk fel!

Minden feltüntetett ár bruttó ár és forintban értendő.

Fizetni utánvéttel, vagy átutalással is tudtok. Az ezekhez szükséges adatokat és az elektronikus számlát a megrendelést követően küldjük nektek e-mailben, a további részleteket minden esetben ugyan így, e-mailben egyeztetjük!

Személyes átvételre előzetes egyeztetés után Kazincbarcikán van lehetőség.
Rendelni az ország bármely pontjáról tudtok, sőt a határon kívüli rendeléseket is szívesen vesszük, hozzájuk is a DPD segítségével juttatjuk el a csomagot, ennek áráért érdeklődj elérhetőségeink valamelyikén!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Fő a biztonság!

A nyilvántartott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki!

Az adatok kezelését minden esetben az érvényes Adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük!

Amennyiben további kérdésed van az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük írd meg nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

 

elvalaszto kep