Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635


Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A szolgáltatás leírása
Esküvői kellékek: meghívók, ültetőkártyák, menükártyák, köszönetajándékok, koszorúslány és tanúfelkérők, nászajándékok és egyéb kellékek gyártása, forgalmazása.
Esküvői szolgáltatások széles palettájával állunk ügyfeleink rendelkezésére!

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerzõdés létrejötte és megszűnése
A szerződés akkor jön létre, ha a Vásárló sikeresen és maradéktalanul kitöltötte a webáruházban történő vásárlás alkalmával megjelenő megrendelő űrlapot, az írásban rögzítetett és erről visszaigazolást is kapott. Ez érvényes a www.eskuvosziget.hu weboldalon és személyesen kitöltött megrendelés esetében is. A megrendelt szolgáltatást akkor készítjük el, ha a megrendelt termékekhez kapcsolódó összes szöveg/kép/egyéb tartalom és kívánság, valamint az azokból rendelt végső darabszám leadásra kerül. Ugyanez érvényes a megrendelt szolgáltatások igénybevételére is, a szolgáltatás akkor kerül megrendelésre és kivitelezésre, ha minden ahhoz szükséges információval, kéréssel ellátnak bennünket.
A szolgáltatások, termékek írásban rögzített megrendelésével automatikusan egy szerződés jön létre a két fél, tehát az Esküvősziget mint eladó és Te, mint vásárló között! A szerződés értelmében a termékek elkészítését vagy a szolgáltatások megtörténte után köteles vagy kifizetni a szolgáltatás vagy termék ellenértékét! Megrendeléseddel ezeket automatikusan elfogadod.Amennyiben a megrendelés leadása után a Vásárló nem küldi el a megrendelés véglegesítéséhez szükséges anyagokat, információkat és/vagy nem reagál az e-mailekre, telefonokra, úgy a megrendelés napjától számított egy héttel a megrendelését törölhetjük.
Előeutalásos megrendeléseket csak a számla végösszegének pontos beérkezését követően készítünk el. Amennyiben a számlán szereplő teljesítési határidő alatt (esedékesség) nem érkezik meg az összeg, úgy a rendelést töröljük. Megrendeléseddel ezeket automatikusan tudomásul veszed.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei, vásárlói magatartás
A megrendelések kivitelezése 2 hét, egyéb esetekben vagy sürgős megrendelés esetén ettől kevesebb, akár 2-3 nap alatt is kivitelezhető. Az egyes főszezonokban az elkészülési idő akár két-három hét is lehet. Csúszások előfordulhatnak a karácsonyi leállás után, ilyenkor a rendelések beérkezésének sorrendjében dolgozzuk fel a rendeléseket. Utánvétes rendelést/fizetést nem áll módunkban elfogadni, amennyiben a Vásárló nem veszi fel velünk a kapcsolatot vagy körülményes kommunikáció nehezíti a kapcsolattartást. Ebben az esetben elektronikus számlát küldünk, a kiegyenlítését követően kezdjük meg a termékek elkészítését. Elkészített termékeket személyes átvétel esetén 1 hétig őrzünk. Amennyiben 1 hét után nem veszed át a terméket és nem veszed fel a kapcsolatot velünk a személyes átvétellel kapcsolatban, akkor 1 hét után csak előreutalás után, GLS házhoz szállítással juthtasz hozzá az elkészül termékekhez. Amennyiben a megrendelt termékhez nem kapunk egyéni kérést, kívánságot, szövegezést és nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a vásárlóval, akkor automatikusan a termék fő képe szerintkészítjük el a teméket!

A szolgáltatás igénybevételével járó díjak és költségek
Termékeink és szolgáltatásaink ára nem jár egyéb felárral, költséggel. Nem számítunk fel sem szerkesztési, sem nyomdai, vagy díszítési felárat, kivéve az egyedi csokoládék készítésénél van egyszeri, 2000Ft-os grafikai díj. A meghívók esetében (valamint néhány borítékot igénylő felkérőnél) az ár tartalmazza a borítékot, vagy egyes meghívók esetében a tokot is. Amennyiben a termékek készítésénél egyedi ötletek megvalósítását igényli a megrendelő, úgy 2 grafikai szerkesztést vállalunk díjmentesen, ez után már felárat számítunk fel, melynek díja a termék kivitelezésétől függ.
Plusz költségnek csak a csomagolási és szállítási költség tekintendő, lásd itt!

Egyéb szolgáltatásnál, pl. esküvői autóbérlés, megrendeléskor 50% előleget kérünk, a fennmaradó 50% a Nagy Napon fizetendő. Amennyiben a megrendelést követően nem tudjuk felvenni a megrendelővel a kpcsolatot, és körülményes kommunikáció nehezíti a kapcsolattartást, úgy a fennmaradó 50%-ot nem a Nagy Napon, hanem előtt köteles kifizetni. Amennyiben a Nagy Napot megelőző szerdáig nem veszi fel velünk a kapcsolatot a megrendelő, úgy a megrendelését töröljük és az előleget nem áll módunkban visszatéríteni. Ezt a megrendeléssel automatikusan elfogadja!

Pénzvisszatérítésre nincs lehetőség!
Amennyiben a megrendelő megrendelte a terméket és ki is fizette, de nincs rá szüksége és lemondaná a rendelést, megteheti, de pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni. Ezt a megrendelésnél automatikusan elfogadja.

30 ezer forint felett a kiszállítás Magyarország területén INGYENES.

A Felhasználó jogai és kötelezettségei
A megrendelt meghívók és egyéb nyomdai termékek esetén -igény szerint- először egy elektronikus (nyomdai) tervet készítünk, majd annak jóváhagyása után elkészítjük a megrendelt termékek gyártását. Ezt az igényt megrendelést követően jelezd felénk! Amennyiben a vásárló 24 óra elteltével nem reagál az elektronikus nyomdai tervre, úgy automatikusan elfogadottnak tekintjük és elkezdjük a termékek elkészítését.

Elállási jog
A mindenkori jogaszabályok alapján az elállási szándékot az elállási nyilatkozat elküldésével igényelheted 14 naptári napon belül. A jelen jogszabályokat és a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján ITT olvashatod el.

Szerződés megszűnése, díjvisszatérítés
A szerződés a kész meghívók és egyéb kész termékek sikeres átadásával, átvételével lezárul.
Mivel igény esetén lehetőség van a nyomdai terméknél egy elektronikus vagy egy valós mintapéldányt kérni, úgy ennek elhalasztása során a már legyártott termékek után reklamációt és pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni.

Egyéb rendelkezések
Az általunk készített és forgalmazott termékeket bármikor, referencianyagként felhasználhatjuk, a Megrendelő ezt automatikusan elfogadja a rendelésekor. Természetesen személyiségi jogok megsértése nélkül teszünk közzé képeket, vagy egyéb információkat, részleteket.

Nyomdai termékek esetén a nyomdai színváltozásokért, esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.
Egyes termékeknél a képen látható szalagok vastagsága, minősége, színe, csipke mintázata, stb. eltérő/változó lehet, ez mindig az adott kereskedelemben elérhető készlettől függ. Rajtunk kívülálló dolgokért felelősséget és pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben megrendelt termékeidre GLS biztosítást szeretnél kötni (épségükért), azt a megrendelést követően jelezd nekünk e-mailben. Ennek 650 Ft-os felára van, amit a megrendelés mellé felszámítunk. Amennyiben nem igényled a biztosítást és bármi adódik a csomaggal annak ellenére, hogy mindig gondosan csomagoljuk őket, arra felelősséget és garanciát nem tudunk vállalni.

Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

Fizetés
A megrendelt terméket, szolgáltatást a Megrendelő előreutalással, utánvéttel és készpénzben is kiegyenlítheti. A webáruházban feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és minden ár Forintban értendő. A fizetés a kiállított számla alapján történik, amit minden megrendelést követően e-mailben juttatunk el a vásárló számára.

 

elvalaszto kep