Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635


Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ha a felsoroltak között nem sikerült megtalálni a választ, kérjük írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy a Elérhetőségeink menüponton keresztül!

- Hol tudom a felkérőre szánt szöveget beírni? Nem látok ilyen opciót!

Rendelést követően mindenkivel felvesszük a kapcsolatot e-mailben és ott minden elképzelést megküldhetsz számunkra. De a megrendelésnél a megjegyzés rovatba is beírhatod.

- Meg lehet változtatni a felkérőkön lévő nevet?

Persze, hiszen nem csak Pétereket és Laurákat szolgálunk ki! :D Minden felkérőre és minden nyomdai termékre a te általad elküldött szövegeket írjuk fel, bármit is szeretnél! Természetesen felár nélkül! Ezeket mindig e-mailben egyeztetjük, rendelés után!

- Köszönetcsokinak a színét lehet változtatni? Nekünk az arany helyett rózsaszín kellene. Megoldható? Ha igen, milyen felárral?

Felár nélkül az esküvőtökhöz illő színösszeállításban készítjk el a csokikat! Csak írd meg e-mailben, milyet szeretnél és küldjük az elektronikus nyomdai tervet, amiben leellenőrizheted, hogy megfelel-e. Ha igen, mennek is tömeggyártásra... :) Viszont a csokik arany csomagolását nem tudjuk változtatni! Az csak ebben a színben lehetséges.

- Ültetős csokit szeretnék rendelni, a vendégek névsorát hogyan küldjem el?

Akár ültetőről, akár köszönetcsokiról van szó, a vendégek névsorát e-mailben küldd el nekünk, pontosan és helyesen leírva! Legjobb ha Excelben küldöd!

- Az ültetőkártyákra a szövegezést nekem kell megcsinálni, vagy ti írjátok rá?

Minden termékünket úgy kapod meg, ahogy az a képen is látható. A szövegezés benne van az árban. Nem adunk ki félkész termékeket a kezünk közül! Persze ha kivételesen üresen kéred, akkor az is megoldható!

- Hova tudok utalni?

Rendelést követően e-mailben küldjük az elektronikus számlát, amin minden információt megtalálsz majd, ami az utaláshoz szükséges!

- Van szerkesztési díj, vagy egyéb felár a meghívók és a többi kellék rendelésekor? Pl. szövegszín felár, vagy ilyesmi?

Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem számítunk fel sem szekesztési díjat, sem egyéb mondvacsinált díjat.
Mi pontosan annyit kérünk az adott termékért, ami oda van írva mellé!

- Mennyi időbe telik, amíg kész lesznek a megrendelt termékek?

Persze attól függ, hány féle és hány darab terméket kell elkészítenünk. Általában egy hét alatt a lebonyolítási idő, de volt olyan is, amikor sürgős esetben 2 nap múlva készen voltak a termékek. Ha nagyon sürgős lenne, akkor hívj minket telefonon, hogy megbeszélhessük a részleteket, mielőbb...
Mindent összegezve, a legjobb az, ha egy hét áll rendelkezésünkre. Ezt érdemes bekalkulálni a menetrendbe! Arra is számoljatok, hogy a nyári főszezonban, az utolsó hajrában az elkészülési idő több is lehet, minimum két hét is, ezért inkább érdeklődj bátran az elkészítés időpontjáról!

- Utánrendelés lehetséges?

Igen, meg tudjuk oldani, keress minket bizalommal!

- Vőlegényemmel szeretnénk az esküvőnk témáját "Vadászos" témában megszervezni. Van lehetőség arra, hogy ilyen egyedi ötleteket is megvalósítsatok?

Igen, egyedi ötleteket, igényeket is szívesen vállalunk! :) Keressetek bátran!

- Megtetszett több meghívótok is. Létezik olyan, hogy olyan meghívót készítsetek nekünk, amit 2 meghívós dizájnból gyúrunk össze?

Persze! Örülünk ha több tetszik Nektek. Megbeszéljük a részleteket és már készül is a mintapéldány!

- Az egyik meghívó olyan, amilyet szeretnénk, igaz lenne egy kis változtatás rajta. Megoldható?

Amennyiben rendelkezésünkre áll a változtatáshoz szükséges alapanyag, úgy minden további nélkül megoldható!

 

elvalaszto kep