Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635


Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Szeretettel köszöntünk! Jó helyen jársz, ha az esküvőded tervezed, szervezed!

Nálunk nagyon sok hasznos dolgot találsz, amivel esküvődet egyedivé, varázslatossá teheted. Mindenben segítségedre vagyunk, ha vannak elképzeléseid és csak a megvalósításra vágysz...

  • Termékeink és szolgáltatásaink változatos színekben, stílusban állnak rendelkezésetekre, hogy mindenki találjon köztük tetszésének megfelelőt.

  • Tanúfelkérők és koszorúslány felkérők esetében bármelyik minta tetszik, annak szövegét megváltoztathatjuk, így egy koszorúslány felkérőből akár tanúfelkérő is lehet!

  • Személyre szabott termékekkel várunk! Bármelyik meghívó, menükártya, vagy ültetőkártya megtetszik Nektek, azon bármit meg tudtok változtatni, hogy biztosan személyre szabottak legyenek az esküvőtök kellékei. Ha csak színváltoztatást kértek, akkor árváltozás nélkül elkészítjük azt Nektek!
    Sőt! Ha pl. rózsa helyett tulipán grafikát kértek, akkor további szerkesztési díjat NEM SZÁMOLUNK FEL, amennyiben egyszeri szerkesztést kell készítenünk.

  • Ha több termékünkből szeretnétek egyet összegyúrni, az is megoldható! Jellezzétek azokat emailben és mi kiszámoljuk, mennyibe kerülne az "ötvözet".

  • A Papírszínek menüpontban megtalálod, mely papírszínekből válogathattok. Van, aki a matt papírt részesíti előnyben, van aki szereti a metálosat, csillogósat. Nincs felár, bármelyiket is választjátok (akár vegyesen is).

  • A kedvezmények igénybevételéhez az is megoldható, hogy egyszerre rendelitek meg a meghívóval együtt a menü és ültetőkártyákat is, azonban azokat csak az esküvő előtti hetekben készítjük majd el nektek, amikor már minden le van fixálva... (mivel addig nem biztos a vendégek névsora és a menü is változhat addig.)
  • A termékeink száma folyamatosan bővül...!

Nézzetek szét minálunk, érezzétek otthon magatokat!

Baráti üdvözlettel:

                                 

 

elvalaszto kep