Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!
Evelin és Dániel esküvője: Egyedi tanúkártya

Sziasztok! Igazán hálás vagyok Nektek, már majdnem feladtam a tanúfelkérő kártyák keresését, amikor épp Rátok találtam. E-mailben egyeztettünk egy általam megálmodott menyasszonyi felkértő kártyáról, melyre mindig nagyon gyorsan, precíz válaszokat kaptam. És végül....A mai napon megérkezett a vőlegény párjával együtt!!! Igazán megkönnyeztem, amikor megláttam, sokkal - sokkal gyönyörűbb, mint amiről álmodtam. Szinte biztos vagyok benne, hogy a tanúink is hasonlóan fognak érezni, mikor kézhez kapják. Úgy gondolom sikerült elérnem, hogy valami különleges és maradandó emléket kaphassanak arról, hogy Tanúk lesznek. 

Remélem másoknak is hasonlóan fog majd tetszeni, ha megjelenik a webáruházban.

További sikeres munkát kívánok! 

Üdvözlettel: Evelin


2016. március 09. szerda
Bettina: Köszönet!

Kedves Esküvősziget!

 

Nagy öröm és boldogság töltötte el mégjobban a szívemet,amikor megkaptam az Önök által rendelt koszorúslány és tanúfelkérő kártyákat.

Nagyon szép és kifinomult munka,ami lélekig hat. Igazán megkönnyeztem amint kézbe vettem a kártyákat. Nagyon elnyerte tetszésemet,így csak ajánlani tudom Önöket,amit már meg is tettem. A koszorúslánykáim is bizonyára örömmel és boldogsággal veszik majd át,nem beszélve arról,hogy meglepetés lesz számukra az egész.

Még egyszer köszönöm a segítőkészségüket és további sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel: Szabó Bettina


2016. március 09. szerda
Pászti Szilvia: Koszorúslány felkérő

Kedves Esküvősziget. Egy kis különlegességgel szerettem volna meglepni a koszorúlányaim, így rendeltem tőletek a koszorúslány felkérőket. Nagyon gyorsan elkészültek , és az ügyintéző is nagyon kedves és segítő kész volt . A koszorúslányok könnyekig hatódtak felkérőktől :). Mindenkinek nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen.


2016. február 17. szerda
Anna és Laci: Kandiscukor

Kedves Esküvősziget! Esküvőnkre a különleges kandis cukrokat tőletek rendeltük, amit a vendégeink nem győztek dícsérni. Nem csak ékes dísze volt a terítésnek, mert az esküvőnk színeiben pompáztak, hanem nagyon praktikus kis ajándékot adhattunk nekik. Nem szerettünk volna elcsépelt köszönetajándékot adni, de nálatok megtaláltuk a különleges köszönetajándékot, amire vágytunk! Köszönjük nektek!


2016. január 22. péntek
Adri és Robi: Ültetőkártyák

Az ültetőkártyáinkat rendeltük Tőletek, és csupa pozitív dolgot tudok csak mondani:

- perceken belüli reakció idő

-átlagon felüli ügyfélkiszolgálás

- minőségi termékek

Az ültetőkártyák pont olyanok (ha nem szebbek) lettek, mint ahogyan azt megálmodtuk! Nagyon köszönjük! 

Mindenkinek ajánlani fogunk Titeket!


2015. november 27. péntek
Kitti: Menyasszonyi pohár

Szerettem volna a koszorúslányaimnak kedveskedni az esküvőnkre, de nem volt ötletem, hogy mivel lephetném meg őket, ekkor találtam rá a koszorúslány poharakra. Nagyon szépen, nagyon gyorsan elkészítették és minden kívánságomat figyelembe vették. Nagyon örülök, hogy megtaláltam Őket, csak ajánlani tudom mindenkinek. :)


2015. július 28. kedd
Bea: Lovely koszorúslány felkérő

Az első pillanatban beleszerettem és nagyon gyorsan megbeszéltük a részleteket! Sürgős volt és gyorsan segítettek megvalósítani az elképzelésemet. Aznap amikor megérkezett a csomag, odaadtam a koszorúslányaimnak és nagy örömkönnyek közepette megjegyezték, hogy nem is én lettem volna ha a dobozka színe nem passzolna az esküvőnk színvilágával.:) Nagyon szépen köszönöm még egyszer a segítséget és nagyon nagy öröm volt! :)


2015. július 15. szerda
Végi Judit: Homokszóró szett

Sziasztok!

Egy ideje kerestük már a számunka megfelelő homokszóró szettet, mert szerettük volna, ha az esküvőnk után a legmegfelelőbb emléket tehetjük a polcunkra. Nehezen találtuk meg a megfelelőt, már majdnem fel is adtuk a keresést, amikor a ti oldalatokon végre találtunk egy tökéleteset! Köszönjük Nektek a gyors visszajelzést, és szállítást!


2015. május 31. vasárnap
Ági és Csabi: esküvői meghívó

Meghívónkkal első látásra szerelem volt :) Egyszerű de Nagyszerű. előtte sok helyen kerestem neten és előben is de nem találtam az igazit. Vőlegényemnek is végre tetszett. Köszönöm szépen a gyors pontos munkavégzést. Úgy örültem mikor megjötek mint egy kisgyerek aki ajándékot kap.


2015. május 18. hétfő
Eszti és Fecó: Luna esküvői meghívó, ültető- és menükártya

Sziasztok! Először is idézném keresztanyám szavait, amint kezébe fogta esküvői meghívónkat: " Egyszerűen elegáns, és minden rajta van, ami kell! Nagyszerű választás!" Nagyon boldogok voltunk, mert pontosan azt kaptuk, amit vártunk, pedig éppen csak körülírtuk elképzeléseinket! Mind az alapanyagok, mind a kivitelezés profi volt! Köszönjük Nektek :-))))) 


2015. május 17. vasárnap
 
Powered by Phoca Guestbook

Üzenet küldése


 

elvalaszto kep