Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!
Written by Esküvősziget webáruház 60 Ratings
Total votes: 1

25 rózsafejes nagy szatén virágbox

25 rózsafejes nagy szatén virágbox : Exkluzív, elbűvölő szaténrózsákkal díszített örök virágbox Édesanyáknak, nagymamáknak, tanúnak, testvérköszöntéshez. Nem csak esküvőre kérhető, Anyák napjára, ballagásra és születésnapra is fogadunk megrendeléseket. Bármilyen színben kérhetőek, akár vegyesen is, ki ki kedvenc színében, vagy igazítsd a dekoráció színvilágához! A doboz mérete pár cm erejéig változhat a mindenkori készlettől függően, de kb. 27cm. AJÁNDÉK üzenetkártyával, melyet a rózsák közé tűzhetsz, egyedi szövegeddel! Kérd a megjegyzés rovatban, vagy írd meg e-mailben mit szeretnél rá! Csak előreutalással van lehetőség az egyedi virágbox rendelésre! A megrendelést követően e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és ott egyeztetjük a termékekhez kapcsolódó elképzeléseket és színeket! A doboz és a rózsák színe is változtatható, egyedire szabható, felár nélkül. Ha egyedi kívánságod lenne, írj nekünk és megbeszéljük a részleteket! Bővebben lejjebb....
6,199 Ft
Örökcsokor-virágbox


25 rózsafejes nagy szatén virágbox

Értékelés: Még nincs értékelés
Készlet:elérhető 20  db
Cikkszám:130304

Termék paraméterei

Termék szélessége: 20.0CM
6.199 Ft
Exkluzív, elbűvölő szaténrózsákkal díszített örök virágbox Édesanyáknak, nagymamáknak, tanúnak, testvérköszöntéshez. Nem csak esküvőre kérhető, Anyák napjára, ballagásra és születésnapra is fogadunk megrendeléseket. Bármilyen színben kérhetőek, akár vegyesen is, ki ki kedvenc színében, vagy igazítsd a dekoráció színvilágához! A doboz mérete pár cm erejéig változhat a mindenkori készlettől függően, de kb. 27cm. AJÁNDÉK üzenetkártyával, melyet a rózsák közé tűzhetsz, egyedi szövegeddel! Kérd a megjegyzés rovatban, vagy írd meg e-mailben mit szeretnél rá! Csak előreutalással van lehetőség az egyedi virágbox rendelésre! A megrendelést követően e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és ott egyeztetjük a termékekhez kapcsolódó elképzeléseket és színeket! A doboz és a rózsák színe is változtatható, egyedire szabható, felár nélkül. Ha egyedi kívánságod lenne, írj nekünk és megbeszéljük a részleteket! Bővebben lejjebb...

Leírás

Exkluzív, elbűvölő szaténrózsákkal díszített örök virágbox Édesanyáknak, nagymamáknak, tanúnak, testvérköszöntéshez.
Nem csak esküvőre kérhető, Anyák napjára, ballagásra és születésnapra is fogadunk megrendeléseket.
Bármilyen színben kérhetőek, akár vegyesen is, ki ki kedvenc színében, vagy igazítsd a dekoráció színvilágához!
A doboz mérete pár cm erejéig változhat a mindenkori készlettől függően.

AJÁNDÉK üzenetkártyával, melyet a rózsák közé tűzhetsz, egyedi szövegeddel! Kérd a megjegyzés rovatban, vagy írd meg e-mailben mit szeretnél rá!


Csak előreutalással van lehetőség az egyedi virágbox rendelésre!


A megrendelést követően e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és ott egyeztetjük a termékekhez kapcsolódó elképzeléseket és színeket!
 A doboz és a rózsák színe is változtatható, egyedire szabható, felár nélkül. Ha egyedi kívánságod lenne, írj nekünk és megbeszéljük a részleteket.

A megrendelést követően e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és ott egyeztetjük a termékekhez kapcsolódó elképzeléseket és színeket!

Vélemények

Utolsó vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólás

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód Frissítés

Vissza ehhez: Örökcsokor-virágbox

 

elvalaszto kep