Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!
Written by Esküvősziget webáruház 60 Ratings
Total votes: 1

Királykék Amber nevekkel

Királykék Amber nevekkel : 6 db királykék szaténnal díszített Amber felkérő, nevekkel! Várják méltó tulajdonosukat! Sajnos egy komolytalan megrendelőnk miatt nem kerültek eladásra, ezért féláron a tiéd lehet bármelyik! Külön külön is eladóak, 6 hölgy névvel, a képen láthatóak, hozzájuk illő, csillogós boríték is jár hozzájuk! Koszorúslány felkérő szöveggel, az alábbi nevekkel: Eszter, Adrienn, Cintia, Kinga, Magdi, Juli. Ha van ilyen koszorúslányod, szerencsés vagy, ezeket féláron megszerezheted, a többieknek pedig rendeld meg az ő nevükkel, igaz az már eredeti áron tudod..
500 Ft
Kiárusítás


Királykék Amber nevekkel

Értékelés: Még nincs értékelés
Készlet:elérhető 6  db
Cikkszám:1807052
500 Ft
6 db királykék szaténnal díszített Amber felkérő, nevekkel! Várják méltó tulajdonosukat! Sajnos egy komolytalan megrendelőnk miatt nem kerültek eladásra, ezért féláron a tiéd lehet bármelyik! Külön külön is eladóak, 6 hölgy névvel, a képen láthatóak, hozzájuk illő, csillogós boríték is jár hozzájuk! Koszorúslány felkérő szöveggel, az alábbi nevekkel: Eszter, Adrienn, Cintia, Kinga, Magdi, Juli. Ha van ilyen koszorúslányod, szerencsés vagy, ezeket féláron megszerezheted, a többieknek pedig rendeld meg az ő nevükkel, igaz az már eredeti áron tudod.

Leírás

6 db királykék szaténnal díszített Amber felkérő, nevekkel! Várják méltó tulajdonosukat!
Sajnos egy komolytalan megrendelőnk miatt nem kerültek eladásra, ezért féláron a tiéd lehet bármelyik! Külön külön is eladóak, 6 hölgy névvel, a képen láthatóak, hozzájuk illő, csillogós boríték is jár hozzájuk!
Koszorúslány felkérő szöveggel, az alábbi nevekkel:
Eszter, Adrienn, Cintia, Kinga, Magdi, Juli.
Ha van ilyen koszorúslányod, szerencsés vagy, ezeket féláron megszerezheted, a többieknek pedig rendeld meg az ő nevükkel, igaz az már eredeti áron tudod.

Vélemények

Utolsó vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólás

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód Frissítés

Vissza ehhez: Kiárusítás

 

elvalaszto kep