Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!
Written by Esküvősziget webáruház 60 Ratings
Total votes: 1

Marinette & Adrian gyermek felkérő

Marinette & Adrian gyermek felkérő : Katica és Fekete macska megment mindenkit! Még az Ifjú Párt is! Szükséged van egy probléma megoldására? A hatalmas sikernek örvendő Miraculous rajzfilmhősök rajtad is segítenek! Kérd fel ezzel a jópofa felkérővel akár kislány, akár kisfiú segítőtöket a Nagy Napra! Garantált siker, a 2 éves korosztálytól egészen az általános iskolás korig mindenki ismeri őket! Még a nagylányok és nagyfiúk is szorítanak, hogy Katica és Fekete macska, civilben Marinette és Adrian végre egymásra találjon. Minden problémát megoldanak, legyen az rózsaszirom szórás, gyűrű hozás, kísérés, stb. Hozzá illő borítékkal, egyedi szövegezéssel!.
899 Ft
Gyerek felkérők


Marinette & Adrian gyermek felkérő

Értékelés: Még nincs értékelés
Készlet:elérhető 500  db
Cikkszám:180527
899 Ft
Katica és Fekete macska megment mindenkit! Még az Ifjú Párt is! Szükséged van egy probléma megoldására? A hatalmas sikernek örvendő Miraculous rajzfilmhősök rajtad is segítenek! Kérd fel ezzel a jópofa felkérővel akár kislány, akár kisfiú segítőtöket a Nagy Napra! Garantált siker, a 2 éves korosztálytól egészen az általános iskolás korig mindenki ismeri őket! Még a nagylányok és nagyfiúk is szorítanak, hogy Katica és Fekete macska, civilben Marinette és Adrian végre egymásra találjon. Minden problémát megoldanak, legyen az rózsaszirom szórás, gyűrű hozás, kísérés, stb. Hozzá illő borítékkal, egyedi szövegezéssel!

Leírás

Katica és Fekete macska megment mindenkit!
Még az Ifjú Párt is!
Szükséged van egy probléma megoldására?
A hatalmas sikernek örvendő Miraculous rajzfilmhősök rajtad is segítenek! Kérd fel ezzel a jópofa felkérővel akár kislány, akár kisfiú segítőtöket a Nagy Napra!
Garantált siker, a 2 éves korosztálytól egészen az általános iskolás korig mindenki ismeri őket! Még a nagylányok és nagyfiúk is szorítanak, hogy Katica és Fekete macska, civilben Marinette és Adrian végre egymásra találjon. Minden problémát megoldanak, legyen az rózsaszirom szórás, gyűrű hozás, kísérés, stb. Hozzá illő borítékkal, egyedi szövegezéssel!

Vélemények

Utolsó vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólás

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód Frissítés

Vissza ehhez: Gyerek felkérők

 

elvalaszto kep