Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!
Written by Esküvősziget webáruház 60 Ratings
Total votes: 1

Masnis ültetési rend

Masnis ültetési rend : A/2-es méretű ültetési rend, szatén masnis díszítéssel. A masnik színe esküvőtökhöz igazítható, a dekorációhoz illően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek. MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT! Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit és hogyan szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;) A nyomtatás fotópapírra történik, aminek selyemszerű fénye van..
6,999 Ft
Ültetési rendek


Masnis ültetési rend

Értékelés: Még nincs értékelés
Készlet:elérhető 500  db
Cikkszám:1807022

Termék paraméterei

Termék szélessége: 594.0MM
Termék magassága: 420.0MM
6.999 Ft
A/2-es méretű ültetési rend, szatén masnis díszítéssel. A masnik színe esküvőtökhöz igazítható, a dekorációhoz illően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek. MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT! Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit és hogyan szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;) A nyomtatás fotópapírra történik, aminek selyemszerű fénye van.

Leírás

A/2-es méretű ültetési rend, szatén masnis díszítéssel. A masnik színe esküvőtökhöz igazítható, a dekorációhoz illően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek.
MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT!
Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit és hogyan szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;)

A nyomtatás fotópapírra történik. (Nem az a fotópapír, amire fényképeket nyomtathatunk, ez egy véknyabb, fényesebb felületű papír) :)

Vélemények

Utolsó vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólás

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód Frissítés

Vissza ehhez: Ültetési rendek

 

elvalaszto kep