Hívj minket 0-24 óráig, hétvégén is!: (20) 3484-635

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!
Written by Esküvősziget webáruház 60 Ratings
Total votes: 1

Nagy szív habrózsa virágbox 30cm

Nagy szív habrózsa virágbox 30cm : Csodaszép, extra nagy méretű örök virágbox, kedvenc színeidben! Igazítsd esküvőd színeihez, vagy kérd az ajándékozott kedvenc árnyalataiban, ugyanis abszolút egyedi kéréseket is megvalósítunk! Ez a virágbox nagy méretű, 30x27 cm, így ez egy igazán extra ajándék Édesanyádnak, nagymamádnak, tanúdnak... Rózsákkal és gyöngyökkel díszített, strasszhatású oldaldísszel. A doboz és a rózsák színe is változtatható, egyedire szabható, felár nélkül. Ha egyedi kívánságod lenne, írj nekünk és megbeszéljük a részleteket! Bővebben lejjebb....
6,199 Ft
Örökcsokor-virágbox


Nagy szív habrózsa virágbox 30cm

Értékelés: Még nincs értékelés
Készlet:elérhető 20  db
Cikkszám:130303

Termék paraméterei

Termék hossza: 27.0CM
Termék szélessége: 30.0CM
6.199 Ft
Csodaszép, extra nagy méretű örök virágbox, kedvenc színeidben! Igazítsd esküvőd színeihez, vagy kérd az ajándékozott kedvenc árnyalataiban, ugyanis abszolút egyedi kéréseket is megvalósítunk! Ez a virágbox nagy méretű, 30x27 cm, így ez egy igazán extra ajándék Édesanyádnak, nagymamádnak, tanúdnak... Rózsákkal és gyöngyökkel díszített, strasszhatású oldaldísszel. A doboz és a rózsák színe is változtatható, egyedire szabható, felár nélkül. Ha egyedi kívánságod lenne, írj nekünk és megbeszéljük a részleteket! Bővebben lejjebb...

Leírás

Csodaszép, extra nagy méretű, örök virágbox, kedvenc színeidben!
Igazítsd esküvőd színeihez, vagy kérd az ajándékozott kedvenc árnyalataiban, ugyanis abszolút egyedi kéréseket is megvalósítunk!
Ez a virágbox nagy méretű, 30x27 cm, így ez egy igazán extra ajándék Édesanyádnak, nagymamádnak, tanúdnak... Ez a virág nem hervad el, mindig is a hálószoba, vagy nappali dísze lesz, mely mindig rád/rátok emlékeztet majd.
A képek között találsz egy olyat, amin egy kis papírzsebkendővel fotóztuk, hogy tudj viszonyítani a nagyságára.
Rózsákkal és gyöngyökkel díszített, strasszhatású oldaldísszel. A doboz és a rózsák színe is változtatható, egyedire szabható, felár nélkül. Ha egyedi kívánságod lenne, írj nekünk és megbeszéljük a részleteket!

AJÁNDÉK üzenetkártyával, melyet a virágszirmok közé tűzhetsz, egyedi szövegeddel! Kérd a megjegyzés rovatban, vagy írd meg e-mailben mit szeretnél rá!
Csak előreutalással van lehetőség az egyedi virágbox rendelésre!

A megrendelést követően e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és ott egyeztetjük a termékekhez kapcsolódó elképzeléseket és színeket!

Vélemények

Utolsó vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólás

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód Frissítés

Vissza ehhez: Örökcsokor-virágbox

 

elvalaszto kep