Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!

Ötletek és tanácsok a Nagy Naphoz!

Ötletek, tanácsok, amire ha odafigyelsz, tuti felejthetetlen lesz az esküvőd!

Tartsd be az aranyszabályokat és lazíts, élvezd ki az esküvőd megismételhetetlen pillanatait!
+ ötletek!

Pótruha
Amennyiben az esküvőtök napján nem otthon fogtok aludni, pl. egy hotel különtermét bérlitek, meglehet, hogy a hotel felajánl egy szobát az Ifjú pár részére. Ebben az esetben, mindenképp vigyetek magatokkal másnapra hétköznapi ruhát, amiben hazajöttök! Mivel ti oda már ünnepi ruhában mentek, legyen nálatok alvós és másnapi szett is, hogy másnap ne a menyasszonyi, vőlegényes ruhában kelljen vasárnap délben intézkednetek (fizetni, maradékokat hazavinni, stb.) Vicces látvány! :D

Biztonsági tartalék
Anyukádra, tesódra, vagy egyik koszorúslányodra bízd ezt a kis szütyőt. Legyen benne: pótharisnya, tű és cérna, vagy biztostű, szőlőcukor, zsebkendő, víz, gyógyszerek, sebtapasz, izzadásgátló, hullámcsat, tampon, iratok (mindkettőtöké), pici parfüm, rágó vagy tic-tac, telefon, púder, kis fésű. Inkább legyen mindenből, minthogy pont az kelljen, ami nincs.

Váltócipő
Mindenképp vigyél magaddal egy jól bejáratott, lapos talpú cipőt, amit este át tudsz venni. Sőt! A hosszú szoknya alatt napközben sem látja senki! Nagy hasznát veszed majd! Sőt, ha elég figyelmes vagy és van rá keret, akkor te magad is gondoskodhatsz táncos lábú hölgy vendégeidről... ;)

533618f8cb8693c26493dca96bdf0c2e   a73fa52537a793192330d61cceb046f8 b0f672acbd58f46733d735dbe9a6267f

Sztárvendég
Ha az estnek szeretnél egy csúcspontot, fénypontot, akkor spórolás miatt ne hivatásos fellépőket hívj, hanem az ismeretségi körödben kutasd fel azokat a tehetséges embereket, akik énekkel, zenével, versel, történettel, - esküvőd hangulatától függően - képesek kellemesen elszórakoztatni a vendégeket. Nemcsak spórolhatsz, hanem egy bemutatkozási lehetőséget teremtesz a tehetséges művésznek. Amatőröket kerüld!

Gyerekek
Nézz, körül a vendégek listájában, kinek van kisebb gyermeke. Ha 5-nél több olyan vendég is van, akinek 10 éven aluli gyermeke van, érdemes elgondolkodni a gyermekfelügyeleten, hiszen így a gyermek is jól érzi magát és a szülők is önfeledten tudnak szórakozni. Elég berendezni egy sarkot a csemetéknek és máris mindenki jól érzi magát. Hidd el a szülők is hálásak lesznek neked. Ma már külön erre szakosodott cégek is vannak, vagy egy gyermekekkel jól kijövő ismerős, barátnő segíthet neked.
Apropó! A gyermekeknek külön egyedi köszönetajándékot is készíthetsz!

gyereknek eskuvore

b72888ae1c6386f44b1f9e018075aa87

 

Meglepetés kép
Nem kell magyarázni. Kedves gesztus lehet, ha van kedvetek meglepni az Örömszülőket!

2fca37fa3453a16f829a1ca33dd1feff 

Egy kis különlegesség: Csillagszóró az esküvődön! Nem csak a kívánságlámpások adhatják meg az est hangulatát esküvődön! Sokkal olcsóbb, mégis gyönyörű, és még a fotókon is jól mutat!