Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!

Esküvői autóbérlés

Értékelés:
(2 szavazat)

Az esküvő megszervezése mindig sok utánajárást és figyelmet igényel. Mindenki szeretné, ha életének egyik legmeghatározóbb napján minden tökéletes és különleges lenne.
A helyszín, a vacsora, a zenekar, a fotós, a videós és még sorolhatnánk. Nem kivétel ez az alól az esküvői autó sem. Mi erre is tudunk egy tökéletes megoldást.

Egy stílusos és különleges metál qvarc szürke Audi A6-os limuzin, saját sofőrrel, ami minden gondot levesz vállatokról! Így nem kell a rokonságból felkérnetek senkit, mindenki felszabadultan és kötöttségek nélkül szórakozhat (és ihat) a Nagy Napon!
Az esküvői autó látványelem is egyben, mely eleganciát, szépséget és stílust sugároz, emeli az esküvő színvonalát, nívóját. Persze nem csak élőben, hanem a fotókon, videón is.
Az autó különleges színéből adódóan, szinte minden ruhához tökéletesen passzol! Jól mutat mellette a fehér menyasszonyi ruha, a fekete szmoking, vagy egy világosabb öltöny is! Minden virágdísz jól látszódik rajta, a fehértől a sötét liláig...


Tégy fel magadnak pár kérdést:

  • Szeretnél VIP vendégként érkezni az esküvőre, saját sofőrrel és látni az elismerő arcokat?
  • Szeretnél kényelmesen utazni egy 2 zónás légkondicionált autóban?
  • Szeretnél  kényelmes bőr üléseken megpihenni?
  • Szeretnéd ha a menyasszonyi ruhának is bőven lenne hely hátul és mindketten kényelmesen elférnétek?
  • Szeretnéd, ha az esküvői fényképeken egy Audi mellett mosolyognátok?
  • ÚJDONSÁG! 2016 Augusztusától már teljesen sötétített hátsó ablakokon tekinthettek ki, ami még komfortosabbá teszi az utazást és a fényképeken is exkluzívabb látványt kelt!
    Vendégeiteknek és a kíváncsi szemeknek még lehúzott ablaknál integethettek, ám az utazásnál a tűző napfénytől védve (ez jól jön a menyasszony sminkjének is), nyugodt, relaxáló hangulatban utazhattok.

Ha ezekre a kérdésekre többször volt a válaszod az IGEN: akkor jó helyen jársz!