Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
debbie-eskuvosziget

Debbie - Női tanú koszorúslány ajándék

Cikkszám:1706082
2 499 Ft
Lepd meg Tanúdat, vagy koszorúslányodat ( a felirat kérhető koszorúslánynak is ) ezzel a gyönyörű, örök divatú ékszerrel. Csodaszép, ragyogó fülbevaló, ami nagyon jól illik az elegáns és csinos öltözékhez, esküvőtök után is! Bármilyen alkalomra fel tudja venni Tanúd vagy Koszorúslányod ezt a csodaszép emléket az esküvődről. Ez az ékszer, arany díszdobozban, üzenettel van ellátva, ha nem tudod szavakba önteni mindazt, amit mondanál... esküvői ajándék, egyedi szövegezéssel is.
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Lepd meg Tanúdat, vagy koszorúslányodat ( a felirat kérhető koszorúslánynak is ) ezzel a gyönyörű, örök divatú ékszerrel.

Csodaszép, ragyogó fülbevaló, ami nagyon jól illik az elegáns és csinos öltözékhez, esküvőtök után is! Bármilyen alkalomra fel tudja venni Tanúd vagy Koszorúslányod ezt a csodaszép emléket az esküvődről. Ez az ékszer, arany díszdobozban, üzenettel van ellátva, ha nem tudod szavakba önteni mindazt, amit mondanál... esküvői ajándék, egyedi szövegezéssel is.

Ezeket az igényeket megírhatod nekünk e-mailben is, de a megrendeléskor a megjegyzés rovatba is beírhatod! Ne feledd, hogy minden megrendelést személyes odafigyeléssel intézünk, így mindenképp felvesszük a kapcsolatot veled, ahol jelezheted elképzeléseidet.

Vissza: Felkérők