Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
gyöngyös koszorúslány felkérő - ajándék - meghívó, kislány, gyerek, tanúfelkérő fülbevalós, ékszeres ajándékgyöngyös koszorúslány felkérő - ajándék - meghívó, kislány, gyerek, tanúfelkérő fülbevalós, ékszeres ajándékgyöngyös koszorúslány felkérő - ajándék - meghívó, kislány, gyerek, tanúfelkérő fülbevalós, ékszeres ajándék

Brittany koszorúslány- tanú felkérő ékszer fülbevalóval Swarovskival is

Cikkszám:180226

Product Dimensions and Weight

Termék hossza: 6.5000CM
Termék szélessége: 6.5000CM
Termék magassága: 4.0000CM
1 899 Ft
Valami kék, valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, és persze a Tesód! Vagy barátnőd? Kérd fel ezzel a kék dobozkával és a benne rejlő örök divatú, gyöngy hatású fülbevalóval kiszemeltedet! Koszorúslányoknak és tanúknak is elérhető. A gyöngy fülbevaló mellett már 11 féle köves bizsu és 8 féle antiallergén, orvosi fémből készült magas csiszolású eredeti Swarovski fülbevalóval is kérheted. Képek között megtalálod a színeket. Rózsaszín, barack, menta és fehér virágdíszítéssel kapható. A szöveg betűtípusa esetenként változhat. Válaszd ki a megrendelés során, hogy milyen színű virágdísszel kéred, és hogy tanús vagy koszorúslányos szöveggel küldjük! Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Fülbevaló színek
Swarovski fülbevaló színe (bizsu helyett) +1.700 Ft
Virágdísz színe
Szöveg
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Valami kék, valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, és persze a Tesód! Vagy barátnőd? Kérd fel ezzel a kék dobozkával és a benne rejlő örök divatú, gyöngy hatású fülbevalóval kiszemeltedet! Koszorúslányoknak és tanúknak is elérhető. A gyöngy fülbevaló mellett már 11 féle köves bizsu és 8 féle antiallergén, orvosi fémből készült magas csiszolású eredeti Swarovski fülbevalóval is kérheted.
Rózsaszín, barack, menta és fehér virágdíszítéssel kapható. A szöveg betűtípusa változhat. Igény esetén idegen nyelven is kérhető, felár nélkül.

Szeretnéd egyedi szövegezéssel, mással mint amit a képen látsz?
Swarovki fülbevaló vásárlása esetén van lehetőség egyedi szövegezésre!
Találsz Swarovski fülbevalóval készült Brittanyt a képek között!

Válaszd ki a megrendelés során, hogy milyen színű virágdísszel kéred,
hogy tanús vagy koszorúslányos szöveggel küldjük,
valamint azt is hogy bizsu, vagy antiallergén, eredeti Swarovski fülbevalóval kéred!

Vissza: Felkérők ajándékkal