Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
debbie-eskuvosziget

Debbie - Női tanú koszorúslány ajándék

Cikkszám:17060820
2 699 Ft
Gyönyörű elegáns fülbevalóval, de már választható antiallergén, nemesacél foglalatú Swarovski bedugós kristályfülbevalóval is, mely már 8 csodaszép ragyogó színben elérhető, +1200 Ft felárért. A színeket megtalálod a képek között! Lepd meg Tanúdat, vagy koszorúslányodat ( a felirat kérhető koszorúslánynak is ) ezzel a gyönyörű, örök divatú ékszerrel. Csodaszép, ragyogó fülbevaló, ami nagyon jól illik az elegáns és csinos öltözékhez, esküvőtök után is! Bármilyen alkalomra fel tudja venni Tanúd vagy Koszorúslányod ezt a csodaszép emléket az esküvődről. Ez az ékszer, arany díszdobozban, üzenettel van ellátva, ha nem tudod szavakba önteni mindazt, amit mondanál... esküvői ajándék, egyedi szövegezéssel is.
Fülbevaló színek
Swarovski fülbevaló színe (bizsu helyett) +1200 Ft
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Gyönyörű elegáns fülbevalóval, de már választható antiallergén, nemesacél foglalatú Swarovski bedugós kristályfülbevalóval is, mely már 8 csodaszép ragyogó színben elérhető, +1200 Ft felárért. A színeket megtalálod a képek között!

Lepd meg Tanúdat, vagy koszorúslányodat ( a felirat kérhető koszorúslánynak is ) ezzel a gyönyörű, örök divatú ékszerrel.

Csodaszép, ragyogó fülbevaló, ami nagyon jól illik az elegáns és csinos öltözékhez, esküvőtök után is! Bármilyen alkalomra fel tudja venni Tanúd vagy Koszorúslányod ezt a csodaszép emléket az esküvődről. Ez az ékszer, arany díszdobozban, üzenettel van ellátva, ha nem tudod szavakba önteni mindazt, amit mondanál... esküvői ajándék, egyedi szövegezéssel is.

Ezeket az igényeket megírhatod nekünk e-mailben is, de a megrendeléskor a megjegyzés rovatba is beírhatod! Ne feledd, hogy minden megrendelést személyes odafigyeléssel intézünk, így mindenképp felvesszük a kapcsolatot veled, ahol jelezheted elképzeléseidet.

Vissza: Felkérők ajándékkal