Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Kaparós sorsjegyes esküvői tanú vagy koszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, tanúfelkérő, tanú ajándékKaparós sorsjegyes esküvői tanú vagy koszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, tanúfelkérő, tanú ajándékKaparós sorsjegyes esküvői tanú vagy koszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, tanúfelkérő, tanú ajándék

Kaparós sorsjegyes esküvői tanú- koszorúslány felkérő

Cikkszám:180712
1 699 Ft
Egyedülálló, kaparós sorsjegyes felkérő férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt. Vicces feliratok is elhelyezhetők a kaparós felület alatt, a nyereményt fogalmazd meg te, szabd személyre, lehet viccesen, komolyabban, stb., a felkérendő személyhez igazítva. Speciális kiadás, speciális nyereménnyel! Ki nem szeret kapargatni, pláne ha tudja hogy biztosan nyert? ;) Hozzá illő, minőségi borítékkal! A felkérő kaparós felülete alá kért szöveget írd meg nekünk itt a megjegyzés rovatban! Ha többet szeretnél, akkor azokat is várjuk megjegyzésben! Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Egyedülálló, kaparós sorsjegyes felkérő férfiaknak, nőknek gyerekeknek egyaránt.
Vicces feliratok is elhelyezhetők a kaparós felület alatt, a nyereményt fogalmazd meg te, szabd személyre, lehet viccesen, komolyabban, stb., a felkérendő személyhez igazítva.
Speciális kiadás, speciális nyereménnyel! Ki nem szeret kapargatni, pláne ha tudja hogy biztosan nyert? ;)
Hozzá illő, minőségi borítékkal! Mérete: 16x16 cm.

A felkérő kaparós felülete alá kért szöveget írd meg nekünk itt a megjegyzés rovatban! Ha többet szeretnél, akkor azokat is várjuk megjegyzésben!

Mostanság nagyon divatos, hogy a jegyespár sorsjegyet kér "belépőként" az esküvőjére, vagy a menyecsketáncnál ezzel lehet megvásárolni az arát egy tánc erejéig. Nekik is nagyon jól passzol az esküvőjükhöz, teljesen kerek egészet alkothat ezzel a felkérővel.

Vissza: Gyerek felkérők