Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Kimberly koszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, kislány felkérő rózsaszínKimberly koszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, kislány felkérő rózsaszínKimberly koszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, kislány felkérő rózsaszín

Kimberly gyermek koszorúslány-virágszóró felkérő

Cikkszám:180129
1 199 Ft
Különleges, organzával díszített szoknyarésze izgalmassá és különlegessé teszi Kimberly nevű kis koszorúslányfelkérőnket. Az organza színe és a szöveg is változtatható, sőt a kislány hajszíne is átszínezhető, így teljesen egyedi felkérő adhatsz át! Az Amber nevű sikertermékünk "lánya", így már a elérhető kislányos kivitelben is! Az árba beletartozik egy hozzá illlő, csillogós, prémium boríték is! Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Szalag színe
Hajszín
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Különleges, organzával díszített szoknyarésze izgalmassá és különlegessé teszi Kimberly nevű kis koszorúslányfelkérőnket. Az organza színe és a szöveg is változtatható, sőt a kislány hajszíne is átszínezhető, így teljesen egyedi felkérő adhatsz át!
Az Amber nevű sikertermékünk "lánya", így már a elérhető kislányos kivitelben is! Az árba beletartozik egy hozzá illlő, csillogós, prémium boríték is!

A szalag vastagsága változhat, a mindenkori készlettől függően. Ha nem elérhető a választott színed organzában, akkor szaténnal helyettesítjük. Ha nem szeretnéd, hogy szaténból készítsük, akkor kérünk írd meg nekünk megjegyzésben, hogy csak organzából kéred.

A megrendelésnél add meg hogy milyen színben kéred a szoknyarészt, milyen legyen a kislány haja és a szöveget is írd meg nekünk megjegyzésben!

Vissza: Gyerek felkérők