Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
puzzle eskuvo, puzzle felkero, puzzle ajandek, eskuvo felkero, koszorúslány felkérő, tanú felkérő, puzzle téma, puzzle themepuzzle eskuvo, puzzle felkero, puzzle ajandek, eskuvo felkero, koszorúslány felkérő, tanú felkérő, puzzle téma, puzzle themepuzzle eskuvo, puzzle felkero, puzzle ajandek, eskuvo felkero, koszorúslány felkérő, tanú felkérő, puzzle téma, puzzle theme

Puzzle koszorúslány tanú felkérő dekorált dobozkában

Cikkszám:191105
2 399 Ft
Puzzle témájú felkérő. Add ezt a kis dekorált dobozkát a kiszemeltnek és várd a hatást! Puzzle fanoknak kötelező darab! A benne rejlő puzzledarabokból kirakható egy kép, melyen olvasható a felkérendő szöveg. Kérhető más grafikával és szöveggel, ezt hozzátok és az esküvőhöz is igazíthatjuk árváltozás nélkül. Megadhatod az esküvő színvilágát is, melyhez igazítjuk a doboz dekoráció színeit. Kérheted férfi változatban is, akkor más designt készítünk neki. Kis méretű termék, a puzzle kirakva: 6,6x6,6 cm Kis mérete ne tévesszen meg, nem könnyű kirakni apró mérete miatt! Felnőttek is elbíbelődnek vele, mert a kis darabokat nem egyszerű összeilleszteni. Tényleg megdolgoztatja őket és izgalmas ahogyan várják a felirat elkészülését. :) Bővebb infó lejjebb görgetve!
Doboz színe
Dekoráció színvilága
Begépelt karakterek: 0
Címzett neve
Begépelt karakterek: 0
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Puzzle témájú felkérő. Add ezt a kis dekorált dobozkát a kiszemeltnek és várd a hatást!
Puzzle fanoknak kötelező darab!
A benne rejlő puzzledarabokból kirakható egy kép, melyen olvasható a felkérendő szöveg.
Kérhető más grafikával és szöveggel, ezt hozzátok és az esküvőhöz is igazíthatjuk árváltozás nélkül. Megadhatod az esküvő színvilágát is, melyhez igazítjuk a doboz dekoráció színeit. A doboz dekorja egyedi, tehát amilyen színvilágot megadsz, ahhoz igazítjuk. Emiatt a virág kinézete, színe és a szalag színe és elrendezése változik! Mindegyik egyedi, hozzátok igazítva. Lásd a képek között néhány példát, mindegyik gyönyörű! :) Csak gyönyörűt készítünk, bármilyen színt is adsz meg! ;)
Barna és világos arany színű dobozzal elérhető. Kérheted férfi változatban is, akkor más designt készítünk neki.Kis méretű termék, a puzzle kirakva: 6,6x6,6 cm Kis mérete ne tévesszen meg, nem könnyű kirakni apró mérete miatt! Felnőttek is elbíbelődnek vele, mert a kis darabokat nem egyszerű összeilleszteni. Tényleg megdolgoztatja őket és izgalmas ahogyan várják a felirat elkészülését. :)

Vissza: Gyerek felkérők