Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
esküvői magazin, esküvői újság, lagzi újság, ifjú pár újság, egyedi újság, nagy napunk újság, nagy napunk magazinesküvői magazin, esküvői újság, lagzi újság, ifjú pár újság, egyedi újság, nagy napunk újság, nagy napunk magazinesküvői magazin, esküvői újság, lagzi újság, ifjú pár újság, egyedi újság, nagy napunk újság, nagy napunk magazin

Esküvői újság Rólatok A/4

Cikkszám:60212

Product Dimensions and Weight

Termék szélessége: 210.0000MM
Termék magassága: 297.0000MM
1 999 Ft
Esküvői újság Rólatok! Add köszönetajándékként, így különleges, izgalmas és egyedi ajándékot adhatsz Vendégeidnek! Ha családonként, páronként 1 újságot adsz, rengeteget spórolsz, hiszen nem kell fejenként köszönetajándékkal kedveskedned! Maximálisan egyedire szabjuk a nektek megfelelő, nektek tetsző cikkekkel és címlappal! Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!

Adj köszönetajándékként egyedi és különleges ajándékot szeretteidnek!
Egy különleges, egyedi újság, aminek főszereplői Ti vagytok!
A Nagy Nap történéseivel, megismerkedésetek sztorijával, kulisszatitkokkal, képekkel, interjúkkal tűzdelt lap, ami készülhet bulvár, vagy klasszikus témában is!


Nagyon praktikus, mert:

- Ezt az újságot adhatod köszönetajándékként, családonként csak 1-et, így máris spóroltál a fejenkénti köszönetajándékokkal.

- Adhatod utólag, ahhoz hogy a nagy nap történései, képei benne legyenek, így ráér utólag kell készíttetni. A lagzi előtt úgyis olyan sok a kiadás és tennivaló, legalább ez legyen utána, amikor már a nászajándék pénzből is gazdálkodhatsz.

- Rengeteg kép lesz benne, így nem kell fotókkal kedveskedned egy családnak sem, ezzel is spóroltál.

- Garantált ajándék fiatalnak, idősnek, hiszen ez egy különleges emlék esküvőtökről, nem mindennapi formában.

- Adhatod nászajándékba, erre egyik friss házas sem számít, garantált meglepetés!

 

A színes újság A4-es méretben készül, 4 lapból áll, azaz 8 oldalon olvashatók az izgalmas történetek. Igény esetén 2 oldalasával lehet feljebb lépni oldalszámban, ennek díjáról érdeklődj bátran, e-mailben.

Rátok szabott örök emlék!

Ha családonként, vagy páronként 1 újságot adsz, rengeteget spórolsz, hiszen nem kell fejenként köszönetajándékkal kedveskedned!

Ráadásul biztosan örömet okozol vele, hiszen ki ne szeretné visszaolvasni a felejthetetlen napot szórakoztató formában, vagy éppen saját interjúját újra látni? ;)

Bulvár magazin, vagy klasszikus újság témájú legyen?

Az újság számtalan formában készülhet.

Pl. bevetheted a koszorúslányaidat. Így titokban maradhat előttetek, mi lelevelezzük velük. ?

Vagy ha magatoknak készíttetitek, akkor:

  • ha esküvő előtt készítitek, akkor igazából csak olyan dolgok kerülhetnek bele, ami rólatok szól, újdonságok, titkok, apró részletek, amiket nem tud még a násznép, majd csak az újságból. Pl. ismerkedésetekről, első randin mi volt, mindegyikőtök szemszögéből, stb. Ezt ti is elküldhetitek, ez nem titok.
  • ha esküvő után készíttetitek, akkor pedig már a nagy nap bakijai, legemlékezetesebb pillanatai is helyt kaphatnak, ezeket is megírhatjátok ti.

Tehát itt az a kérdés hogy szeretnétek tudni mi lesz benne, vagy nem. Ha igen, akkor magatok megírhatjátok a cikkeket, ha nem, akkor pedig egy főkoszorúslány segítségét kell kérni, ötleteljenek, mi menjen bele, szedjék össze a cikkeket, írjanak kérdéseket nektek, ti megválaszoljátok, aztán ebből egy jó kis csapatépítő, hangolódó együttműködés is kerekedhet még a Nagy Nap előtt.

Általában készen kapjuk az anyagot, mi csak tördelni szoktuk és grafikai anyaggá átalakítani. Amennyiben nincs elég anyag, és ki kell tölteni az oldalakat még plusz információkkal, azt egyszeri 3999 Ft-os áron tudjuk vállalni.

Minimum rendelési mennyiség: 10 db.

Vissza: Köszönetajándékok