Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Gyűrűs szalagos köszönetcsokoládé, esküvői köszönetajándég, arany esküvő, bézs esküvő, barack esküvő, köszönetajándék, köszönőajándék, EsküvGyűrűs szalagos köszönetcsokoládé, esküvői köszönetajándég, arany esküvő, bézs esküvő, barack esküvő, köszönetajándék, köszönőajándék, EsküvGyűrűs szalagos köszönetcsokoládé, esküvői köszönetajándég, arany esküvő, bézs esküvő, barack esküvő, köszönetajándék, köszönőajándék, Esküv

Gyűrűs szalagos köszönetcsokoládé

Cikkszám:181221210
289 Ft
Csokoládé köszönetajándék. Bármilyen színben kérhető, igazítsd esküvőd színvilágához! Selymesen csillogós papírból készülnek. A grafika változtatható, egyedire szabható. A facebook oldalunkon sok képet találsz, ahol megnézheted hogy mutat más színekben! Amennyiben szeretnéd picit különlegesebbé tenni, úgy kérj rá strassz díszítést! 3 valódi strasszot teszünk a menyasszonyi gyűrűbe, hogy még szebb, csillogóbb, élethűbb lehessen! A képek között találsz strasszal díszített verziót is! A strasszdíszek +80 ft/csoki áron kaphatók, ezt a rendelésnél be fogod tudni pipálni! Görgess lejjebb a további infókért!
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0
Strassz díszítést kérek (+80 Ft/csoki)

Csokoládé köszönetajándék. Bármilyen színben kérhető, igazítsd esküvőd színvilágához!
A grafika változtatható, egyedire szabható. A facebook oldalunkon sok képet találsz, ahol megnézheted hogy mutat más színekben!

Amennyiben szeretnéd picit különlegesebbé tenni, úgy kérj rá strassz díszítést! 3 valódi strasszot teszünk a menyasszonyi gyűrűbe, hogy még szebb, csillogóbb, élethűbb lehessen! A képek között találsz strasszal díszített verziót is! A strasszdíszek +80 ft/csoki áron kaphatók, ezt a rendelésnél be fogod tudni pipálni!

Bármilyen színben kérhető, igazítsd esküvőd színvilágához!

A grafika változtatható, egyedire szabható, felár nélkül! A facebook oldalunkon sok képet találsz, ahol megnézheted hogy mutat más színekben!

Az ár 1 db csokoládéra érvényes. 20 gr-os, magas kakaótartalmú minőségi tejcsokoládéból! A magas kakaótartalomnak köszönhetően nem olvad könnyen. Ha megolvad is, nem folyik el, inkább csak megpuhul, így jól bírja a meleget! Nyári esküvőkre is alkalmas, nagyszerű ajándék, mert a csokit mindenki szereti!


A köszönetajándék csoki biztos választás, mert:

- nem fog egy fiók alján porosodni évek múlva

- garantáltan nem hagyják az asztalon a vendégeitek, nem kidobott pénz

- nem ciki, ha egy 5 fős családban 5 egyforma csokit kapnak, nem úgy mint egy hűtőmágnesnél pl.

- kortalan, kicsi, nagy, öreg és fiatal, férfi és nő, mindenkit rabul ejt

- a diabetikus termékünkkel mindenkihez kedveskedhetsz, ha épp diétázónak vagy cukorbetegnek adnád, édes élmény mindenkinek!

- ültetős csokijainkkal pedig névre szóló ajándékokat adhatsz át, így az ültetőkártyát is megspórolod

- nagyon szépen variálható a csomagolás, így az esküvődhöz illővé teheted, mint egy dekorációelem.

Vissza: Köszönetajándékok