Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Damask masnis esküvői menükártya, elegáns menükártya esküvőreDamask masnis esküvői menükártya, elegáns menükártya esküvőreDamask masnis esküvői menükártya, elegáns menükártya esküvőre

Damask esküvői menükártya

Cikkszám:41218

Product Dimensions and Weight

Termék magassága: 21.0000CM
850 Ft
Fekete-fehér elegáns mintájú menükártya. Minden színnel jól harmonizál. Bármilyen szalagszínnel kérhető! Ez a termékünk is a csillogós prémium minőségű papírunkból készült! A Damask termékcsalád tagja. Ha szeretnél teljes összhangot az esküvőn, nézd meg a kapcsolódó termékeket is! Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Papír keret színe
Szalag színe
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Fekete-fehér elegáns mintájú menükártya. Minden színnel jól harmonizál. Bármilyen szalagszínnel kérhető! Ez a termékünk is a csillogós prémium minőségű papírunkból készült! A Damask termékcsalád tagja. Ha szeretnél teljes összhangot az esküvőn, nézd meg a kapcsolódó termékeket is, a Damask termékcsalád többi tagját!

A rendelésnél állítsd be a kért adatokat, megjegyzésbe megírhatod a menükártyára kért információkat, de úgy is jó ha megrendelést követően elküldöd nekünk e-mailben, a terjedelem miatt.

Vissza: Esküvői menükártyák