Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
örömanya ajándék, tanú felkérő ajándék, ékszeres felkérő, swarovsky kristályos, antiallergén fülbevalóörömanya ajándék, tanú felkérő ajándék, ékszeres felkérő, swarovsky kristályos, antiallergén fülbevalóörömanya ajándék, tanú felkérő ajándék, ékszeres felkérő, swarovsky kristályos, antiallergén fülbevaló

Chantal Swarovski® örömanya ajándék kristályékszer fülbevaló, antiallergén orvosi fém

Cikkszám:1705102
3 499 Ft
A korall doboz helyett meggypiros színben elérhető! A képek között megtalálod a doboz színeket is! Orvosi, antiallergén nemesacélból és gyönyörű, minőségi, 8mm-es Swarovski® kristályból készített örömanya ékszer, díszdobozban, üzenettel. Már 8 féle színben elérhető a fülbevaló, a dobozokat 4 színben érheted el! Szülőköszöntő esküvői ajándék. Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Fülbevaló színe /Swarovski/
Szöveg
Doboz színe
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

A korall doboz helyett meggypiros színben elérhető! A képek között megtalálod a doboz színeket is! Orvosi, antiallergén nemesacélból és gyönyörű, minőségi, 8mm-es Swarovski® kristályból készített örömanya ékszer, díszdobozban, üzenettel. Már 8 féle színben elérhető a fülbevaló, a dobozokat 4 színben érheted el!

Lepd meg Édesanyádat ezzel a gyönyörű, maradandó ékszerrel. A doboz belsejében üzenet van elrejtve, mely lehet idézet, vagy köszönet... A szövegeket megnézheted lent!

Ezt a fülbevalót fémre érzékenyek is bátran viselhetik, mert nem allergizál, orvosi fémből, nemesacélból készült! Használat során nem hagy nyomot, nem színeződik. Semmilyen bevonat nincs rajta, így hosszútávú használat során sem változnak az ékszer pozitív tulajdonságai. A fémalkatrészek csillogását, fényét a polírozás adja mely tartós, erős PH érték esetén sem változik. A termék nagy szilárdságú, 2 komponensű ragasztóval ragasztva.

Választható sablonszövegek: (az apásakat hagyd figyelmen kívül)

Swarovski termékeknél van lehetőség egyedi szövegezésre is, a doboz terjedelmét figyelembe véve. Ezt az igényedet jelezd a megjegyzés rovatban, írd meg a kért szöveget ott!

Vissza: Örömanya ajándék