Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Örömanya ajándék ékszer, tanú ajándék, koszorúslány ajándék, koszorúslány felkérő, tanú ajándék esküvőre, felkérő ajándék ékszerrelÖrömanya ajándék ékszer, tanú ajándék, koszorúslány ajándék, koszorúslány felkérő, tanú ajándék esküvőre, felkérő ajándék ékszerrelÖrömanya ajándék ékszer, tanú ajándék, koszorúslány ajándék, koszorúslány felkérő, tanú ajándék esküvőre, felkérő ajándék ékszerrel

Donna örömanya ékszer

Cikkszám:170623
2 499 Ft
Gyönyörű elegáns bizsu fülbevalóval, de már választható antiallergén, nemesacél foglalatú bedugós Swarovski kristályfülbevalóval is, +1200 Ft felárért. A színeket megtalálod a képek között! Csodaszép, ragyogó fülbevaló, ami nagyon jól illik az elegáns és csinos öltözékhez, esküvőtök után is! Bármilyen alkalomra fel tudja venni Édesanyád ezt a csodaszép emléket az esküvődről. Ez az örömanya ékszer, arany díszdobozban, üzenettel van ellátva, ha nem tudod szavakba önteni mindazt, amit megköszönnél... Szülőköszöntő esküvői ajándék, egyedi szövegezéssel is.
Fülbevaló színek
Swarovski fülbevaló színe (bizsu helyett) +1200 Ft
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Gyönyörű elegáns bizsu fülbevalóval, de már választható antiallergén, nemesacél foglalatú bedugós Swarovski kristályfülbevalóval is, +1200 Ft felárért. A színeket megtalálod a képek között! Figyelem, a főképen a bizsu termékünket látod, az x szerű aranyszínű fülbevaló gyöngy dísszel, strasszokkal kirakva. A Swarovski fülbevaló nem a főképen látható modell, hanem egy önmagában álló kör alakú, 8mm-es, Rivoli Swarovski kristályfülbevaló! Nézd meg a képek között! A kettő teljesen különböző!

Csodaszép, ragyogó fülbevaló, ami nagyon jól illik az elegáns és csinos öltözékhez, esküvőtök után is! Bármilyen alkalomra fel tudja venni Édesanyád ezt a csodaszép emléket az esküvődről. Ez az örömanya ékszer, arany díszdobozban, üzenettel van ellátva, ha nem tudod szavakba önteni mindazt, amit megköszönnél... Szülőköszöntő esküvői ajándék, egyedi szövegezéssel is.

Ezeket az igényeket megírhatod nekünk e-mailben is, de a megrendeléskor a megjegyzés rovatba is beírhatod! Ne feledd, hogy minden megrendelést személyes odafigyeléssel intézünk, így mindenképp felvesszük a kapcsolatot veled, ahol jelezheted elképzeléseidet.

Vissza: Örömanya ajándék