Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
AKCIÓ
Női exkluzív zsebóra rosegold színben díszdobozban Örömanya ajándékNői exkluzív zsebóra rosegold színben díszdobozban Örömanya ajándékNői exkluzív zsebóra rosegold színben díszdobozban Örömanya ajándék

Gravírozható női exkluzív zsebóra rosegold színben díszdobozban Örömanya ajándék egyedi üzenettel

Cikkszám:RG20190813
14 999 Ft
5 490 Ft
ÚJ! Most már gravírozva is kérheted! Különleges, női zsebóra a kedvenc rosegold árnyalatotokban. Az exkluzív megjelenésű rosegold színű fényes fém zsebóra igazán különleges Esküvői ajándék Édesanyádnak, díszdobozban. Nagyon szép és elegáns, klasszikus római számokkal ellátott kivitel, minden korosztálynak kitűnő választás. Kifinomult stílusával elegáns megjelenést biztosít, ami sosem megy ki a divatból. Gyönyörű emlék esküvőtök alkalmából. Az óra kvarc óraszerkezettel és különleges óralappal van ellátva. Egyedi szövegezés a doboz belső részében.
Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!

Ha gravírozást szeretnél válaszd ki melyiket szeretnéd és pipáld be!
Felirat a dobozba (INGYENES)
Szöveg gravírozást szeretnék (1 oldalra)
Fénykép gravírozást szeretnék (1 oldalra)
Szöveg gravírozást szeretnék (2 oldalra)
Fénykép + szöveg gravírozást szeretnék (2 oldalra)
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

ÚJ! Most már gravírozva is kérheted! Különleges, női zsebóra a kedvenc árnyalatotokban. Az exkluzív megjelenésű rosegold színű fényes fém zsebóra igazán különleges Esküvői ajándék Édesanyádnak, díszdobozban. Nagyon szép és elegáns, klasszikus római számokkal ellátott kivitel, minden korosztálynak kitűnő választás. Kifinomult stílusával elegáns megjelenést biztosít, ami sosem megy ki a divatból. Gyönyörű emlék esküvőtök alkalmából.
Az óra kvarc óraszerkezettel és különleges óralappal van ellátva.
Egyedi szövegezés a doboz belső részében. Szöveg nélkül is kérhető!
Írd meg megjegyzésben a dobozba kívánt szöveget!

 

ÚJ! Most már gravírozva is kérheted!
Alap szövegezéssel, vagy teljesen egyedi szöveggel is kérhető, megjegyzés rovatba írd meg mit szeretnél rágravíroztatni, ha nem fér rá, jelezni fogjuk. Ha motívumot is szeretnél írd meg mire gondoltál. A betűtípusokkal tudunk játszani, hogy megfelelő legyen az elrendezése.
Akár fényképgravírozás is kérhető rá!

A választható alap szövegek:


- (motívum) Az idők végezetéig szeretlek Anya!

- Köszönök mindent Anya!

Vissza: Örömanya ajándék