Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
karora-karlanc-oromanya-ajandek-tanuajandek-koszoruslany-ajandek-eskuvokarora-karlanc-oromanya-ajandek-tanuajandek-koszoruslany-ajandek-eskuvokarora-karlanc-oromanya-ajandek-tanuajandek-koszoruslany-ajandek-eskuvo

Karóra és karlánc feliratos dobozban fehér kristálykövekkel

Cikkszám:1912011
6 999 Ft
Divatos női karóra, kísérő karkötővel a csinos és extra különleges hatásért. A két termék együtt és külön-külön is viselhető így igazából két ajándékot is adsz a kedves gesztus mellé. Nagyszerűen passzol minden viselethez együtt, vagy külön-külön viselve. A dobozt kedved szerint feliratozhatod, lehet belőle koszorúslány és tanú ajándék/felkérő, örömanya ajándék, de nagyszülő ajándék is. Keskeny és normál szélességű csuklóra ajánlott. Bővebb infót lejjebb görgetve találsz!
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Divatos női karóra, kísérő karkötővel a csinos és extra különleges hatásért. Kiegészítik egymást és hangsúlyozzák egymás szépségét. Fehér kövekkel.
A két termék együtt és külön-külön is viselhető így igazából két ajándékot is adsz a kedves gesztus mellé. A dobozt kedved szerint feliratozhatod, lehet belőle koszorúslány és tanú ajándék/felkérő, örömanya ajándék, de nagyszülő ajándék is. Keskeny és normál szélességű csuklóra ajánlott.

Kvarc óraszerkezet, anyaguk ötvözet.

Óraszíj hossza: 20 cm
Óraszíj szélessége: 0,6 cm
Karkötő kerülete: 185mm
Karkötő átmérője: 58mm
Karkötő vastagsága: 3mm
Karkötő anyaga: ötvözet

Vissza: Örömanya ajándék