Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
AKCIÓ
oromanya-kep-ajandek-szulokoszonto-eskuvoszigetoromanya-kep-ajandek-szulokoszonto-eskuvosziget

Margaret térbeli 3d örömanya ajándék

GyártóEsküvősziget
Cikkszám:200520
5 799 Ft
4 799 Ft
Gyönyörű, térbeli 3D-s kép, melynek különlegességét a térben elhelyezett szövegezés, virágok, pillangók dísze adja. Fa tartóállvánnyal a teljes összhatásért. Kiemelt helyet fog kapni a meleg családi fészek egyik szekrényén, vitrinjében, gyermekkorod színhelyén... A kép egy gyönyörű verset rejt magában, vagy éppen a te személyes üzenetedet, melyet a megjegyzésben írhatsz meg nekünk. A szövegezés személyre szabható, mint ahogy a háttér is. A szövegezés átvariálásával örömszülők (örömapa és örömanya számára is átvariálható, vagy közös), nagyszülők köszöntésére is alkalmas, de kérheted tanúd vagy koszorúslányod számára is. A háttér és a dekor lehetőségekhez görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Dekoráció színvilága
Begépelt karakterek: 0
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Gyönyörű, térbeli 3D-s kép, melynek különlegességét a térben elhelyezett szövegezés, virágok, pillangók dísze adja. Fa tartóállvánnyal a teljes összhatásért. Kiemelt helyet fog kapni a meleg családi fészek egyik szekrényén, vitrinjében, gyermekkorod színhelyén...
A kép egy gyönyörű verset rejt magában, vagy éppen a te személyes üzenetedet, melyet a megjegyzésben írhatsz meg nekünk. A szövegezés személyre szabható, mint ahogy a háttér is.

A háttér mintájának választható lehetőségei:

- romantikus minták (virágok, mintázott háttéren)

- virágos mintájú (apró virágok vagy virágcsokrokkal mintázott háttér)

- természetközeli minta  (levelek, ágak, madaras díszített minták)

- textúra minta (kék textil minták, vagy apró pöttyös, kockás, csíkosminta, damask minta)

- vagy kérsz egy színvilágot és mi ahhoz igazítjuk. (világos bézs színek, zöldes, lilás, rózsaszínes, kékes, bordósabb árnyalatok közül választhasz)

Bátran írd meg hogy milyet szeretnél. Minden mintából pár db van készleten, tehát több ugyanolyat nem tudunk készíteni. Amennyiben érdekel egy bizonyos kategória, kérhetsz képet az aktuális készletről, amiből kiválaszthatod a neked tetszőt.

A díszítések formája és mennyisége, elrendezése változhat, annak függvényében, hogy a választott háttérhez mi illik. Abban biztos lehetsz, hogy csak ízléses terméket küldünk! :)

 

Vissza: Örömanya ajándék