Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
egyedi-feliratos-nyakkendo-eskuvosziget-oromapa-ajandek

2 db Örömapa nyakkendő egyedi üzenettel, díszdobozban

Cikkszám:1902123
4 999 Ft
2 db egyedi feliratos nyakkendő Örömapáknak díszdobozban! A képen látható feliratokkal, utolsó darabok, csak együtt a kettő rendelhető. Nyakkendő kedves üzenettel, mely csak akkor olvasható, ha megfordítják... Így igazából rejtve marad, de mégis szívmelengető egy szeretettel teli nyakkendőt viselni. Nem feltétlen a nagy napra gondolj, az a legjobb ha Édesapád minél többször viselni tudja, így a színösszeállításokat ehhez igazítottuk. Igazán divatos, mégis elegáns és sok inghez, szetthez igazodó minta közül válogathatsz. A képen látható feliratokkal vásárolható, utolsó darabok.
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

2 db egyedi feliratos nyakkendő Örömapáknak díszdobozban! A képen látható feliratokkal, utolsó darabok, csak együtt a kettő rendelhető.
Nyakkendő kedves üzenettel, mely csak akkor olvasható, ha megfordítják... Így igazából rejtve marad, de mégis szívmelengető egy szeretettel teli nyakkendőt viselni. Nem feltétlen a nagy napra gondolj, az a legjobb ha Édesapád minél többször viselni tudja, így a színösszeállításokat ehhez igazítottuk. Igazán divatos, mégis elegáns és sok inghez, szetthez igazodó minta közül válogathatsz.
A képen látható feliratokkal vásárolható, utolsó darabok.

Vissza: Örömapa ajándék