Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
AKCIÓ
esküvő örömapa ajándék mandzsettagomb, örömapa ajándék díszdobozban esküvőre, esküvőre ajándékesküvő örömapa ajándék mandzsettagomb, örömapa ajándék díszdobozban esküvőre, esküvőre ajándékesküvő örömapa ajándék mandzsettagomb, örömapa ajándék díszdobozban esküvőre, esküvőre ajándék

Jim örömapa ajándék-mandzsettagomb

Cikkszám:170510302
5 999 Ft
4 999 Ft
Különleges ajándék esküvőd alkalmából Édesapádnak, fekete-ezüst kivitelű, örök divatú örömapa mandzsettagomb, díszdobozban, üzenettel. Szülőköszöntő esküvői ajándék. Kínálatunkban találsz királykék és kristályfehér kövekkel díszített mandzsettagombot is, azt keresd Roger (tanúnak) és George (örömapának) néven. Ezt a termékünket ha tanúnak szeretnéd, akkor azt megtalálod Johnny néven.
Doboz színe
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Különleges ajándék esküvőd alkalmából Édesapádnak, fekete-ezüst kivitelű, örök divatú örömapa mandzsettagomb, díszdobozban, üzenettel. Szülőköszöntő esküvői ajándék.

Lepd meg Édesapádat ezzel a gyönyörű, maradandó mandzsettagombbal. A dobozban áll a Köszönet, ha nem tudod szavakban elmondani, mit is érzel...

A doboz belsejében üzenet van elrejtve, mely lehet idézet, vagy köszönet... A szövegeket megnézheted lent! Egyedi szövegezéssel is vállaljuk a készítést.

A doboz belsejében lévő szivacs kétoldalas, egyik oldala fehér, másik fekete, így azt bármikor megfordíthatod.

Választható szövegek (az anyásakat hagyd figyelmen kívül!) A megrendelést követően e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és ott egyeztetjük a termékekhez kapcsolódó elképzeléseket és szövegeket.

Vissza: Örömapa ajándék