Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
vekony-feliratos-nyakkendo-eskuvosziget1

Keskeny nyakkendő egyedi üzenettel a hátoldalán

Cikkszám:1902123
2 999 Ft
Egyedi feliratos nyakkendő Tanúknak vagy Örömapáknak. Keskenyebb, divatosabb kivitel. Ezért kevesebb a hely a feliratnak is. Egy "Leszel a tanúm?" Vagy egy "Köszönök mindent!" szöveg pl. éppen megfelelő rá. Nyakkendő kedves üzenettel, mely csak akkor olvasható, ha megfordítják... Így igazából rejtve marad, de mégis szívmelengető egy szeretettel teli nyakkendőt viselni. Nem feltétlen a nagy napra gondolj, az a legjobb ha Tanúd, vagy Édesapád, Papád minél többször viselni tudja, így a színösszeállításokat ehhez igazítottuk. Igazán divatos, mégis elegáns és sok inghez, szetthez igazodó színek. Minden korosztálynak megfelelőek.
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0
Nyakkendő színe

Egyedi feliratos nyakkendő Tanúknak vagy Örömapáknak. Keskenyebb, divatosabb kivitel. Ezért kevesebb a hely a feliratnak is. Egy "Leszel a tanúm?" Vagy egy "Köszönök mindent!" szöveg pl. éppen megfelelő rá.
Nyakkendő kedves üzenettel, mely csak akkor olvasható, ha megfordítják... Így igazából rejtve marad, de mégis szívmelengető egy szeretettel teli nyakkendőt viselni. Nem feltétlen a nagy napra gondolj, az a legjobb ha Tanúd, vagy Édesapád, Papád minél többször viselni tudja, így a színösszeállításokat ehhez igazítottuk. Igazán divatos, mégis elegáns és sok inghez, szetthez igazodó színek. Minden korosztálynak megfelelőek.

Vissza: Örömapa ajándék