Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
AKCIÓ
oromapa ajándék, limited edition zsebora, mechanikus zsebóra, elem nélküli zsebóra, felhúzhatós zsebóraoromapa ajándék, limited edition zsebora, mechanikus zsebóra, elem nélküli zsebóra, felhúzhatós zsebóraoromapa ajándék, limited edition zsebora, mechanikus zsebóra, elem nélküli zsebóra, felhúzhatós zsebóra

Limited Edition Black Delux mechanikus zsebóra feliratozható díszdobozban

Cikkszám:200401
22 999 Ft
18 999 Ft
UTOLSÓ DARAB - Limited Edition - Black Delux mechanikus zsebóra. Mechanikus szerkezete révén elemet nem igényel, csak felhúzással működik, tehát örök életű. Limitált kiadás! Az óra mechanikája látszik, hátlapján is látható az óraszerkezet és a fogaskerekek, lenyűgöző kialakítás. A szó itt már kevés, ez a zsebóra önmagáért beszél. Letisztult, elegáns, kortalan, egyszerűen csodaszép. Fényes fekete kivitele exkluzív megjelenést biztosít. Csak a készlet erejéig lesz elérhető! Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Doboz színe
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

UTOLSÓ DARAB. Limited Edition - Black Delux mechanikus zsebóra.
Mechanikus szerkezete révén elemet nem igényel, csak felhúzással működik, tehát örök életű.
Limitált kiadás!
Az óra mechanikája látszik, hátlapján is látható az óraszerkezet és a fogaskerekek, lenyűgöző kialakítás.
A szó itt már kevés, ez a zsebóra önmagáért beszél. Letisztult, elegáns, kortalan, egyszerűen lenyűgöző. Fényes fekete kivitele exkluzív megjelenést biztosít. Csak a készlet erejéig elérhető!

Többféle dobozzal kérheted. 4 féle színben elérhető bársony díszdobozban (ennél az óraláncot mellékeljük, mert nem fér bele), vagy fekete díszdobozban. Minden doboz belsejébe egyedi szöveget kérhetsz, felár nélkül.

Vissza: Örömapa ajándék