Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
AKCIÓ
nyakkendo-mandzsettagomb-diszzsebkendo-ajandek-oromapa-tanu-felkero-ajandek-koszonto-eskuvoszigetnyakkendo-mandzsettagomb-diszzsebkendo-ajandek-oromapa-tanu-felkero-ajandek-koszonto-eskuvoszigetnyakkendo-mandzsettagomb-diszzsebkendo-ajandek-oromapa-tanu-felkero-ajandek-koszonto-eskuvosziget

Nyakkendő, mandzsettagomb, dísz zsebkendő szett Örömapáknak 2

Cikkszám:1905152
8 899 Ft
6 499 Ft
Nyakkendő, mandzsettagomb, dísz zsebkendő szett Örömapáknak esküvőtök alkalmából. Nagyszerű ajándék esküvőtök alkalmából. 100% selyemből készült termékek. Az egységes szettnek köszönhetően viselője elegáns, exkluzív megjelenésű lesz, nem csak esküvőtökön, hanem egyéb alkalmakkor is, hiszen ezt az ajándékot bármikor hasznosítani tudja a későbbiekben is. Maximálisan hasznos ajándék. Egyedi feliratozás a doboz oldalán, plusz már a nyakkendő belső oldalára is kérhetsz feliratozást. Örömapáknak, tanúknak, nagypapáknak egyaránt kérhető. A nyakkendő belső oldalára kb. egy szűk mondat fér be, írd meg nekünk ezt a megjegyzés rovatba és pipáld be az egyedi szöveget kérek opciót. A nyakkendő feliratozás díja +1000 ft-ért érhető el.
Szöveg
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Nyakkendő, mandzsettagomb, dísz zsebkendő szett Örömapáknak, Tanúknak, esküvőtök alkalmából. Nagyszerű ajándék esküvőtök alkalmából. 100% selyemből készült termékek. Az egységes szettnek köszönhetően viselője elegáns, exkluzív megjelenésű lesz, nem csak esküvőtökön, hanem egyéb alkalmakkor is, hiszen ezt az ajándékot bármikor hasznosítani tudja a későbbiekben is. Maximálisan hasznos ajándék. Egyedi feliratozás a doboz oldalán, plusz már a nyakkendő belső oldalára is kérhetsz feliratozást. Örömapáknak, tanúknak, nagypapáknak egyaránt kérhető. A nyakkendő belső oldalára kb. egy szűk mondat fér be, írd meg nekünk ezt a megjegyzés rovatba és pipáld be az egyedi szöveget kérek opciót. A nyakkendő feliratozás díja +1000 ft-ért érhető el.

Vissza: Örömapa ajándék