Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
AKCIÓ
Örömapa és szülőköszöntő ajándék, szálcsiszolt antik óarany színű fém zsebóra, díszdobozbanÖrömapa és szülőköszöntő ajándék, szálcsiszolt antik óarany színű fém zsebóra, díszdobozbanÖrömapa és szülőköszöntő ajándék, szálcsiszolt antik óarany színű fém zsebóra, díszdobozban

Örömapa vagy Tanú ajándék, szálcsiszolt antik óarany színű fém zsebóra, díszdobozban egyedi üzenettel

Cikkszám:AA20190813
14 999 Ft
9 999 Ft
ÚJ! Most már gravírozva is kérheted! Különleges, szálcsiszolt, óarany-antik fém zsebóra ajándék kvarc óraszerkezettel Édesapádnak, díszdobozban. Nagyon szép, antik szálcsiszolt kivitel, kitűnő választás. Kifinomult stílusával elegáns külső és belső megjelenést biztosít, ami sosem megy ki a divatból. Gyönyörű emlék esküvőtök alkalmából. Egyedi szövegezés a doboz belső részében.
Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Ha gravírozást szeretnél válaszd ki melyiket szeretnéd és pipáld be!
Felirat a dobozba (INGYENES)
Szöveg gravírozást szeretnék (1 oldalra)
Szöveg gravírozást szeretnék (2 oldalra)
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

ÚJ! Most már gravírozva is kérheted! Különleges, szálcsiszolt, óarany-antik fém zsebóra ajándék kvarc óraszerkezettel Édesapádnak, díszdobozban.

Nagyon szép, antik szálcsiszolt kivitel, kitűnő választás. Kifinomult stílusával elegáns külső és belső megjelenést biztosít, ami sosem megy ki a divatból. Gyönyörű emlék esküvőtök alkalmából. Egyedi szövegezés a doboz belső részében. Írd meg megjegyzésben a dobozba kívánt szöveget!

Szöveg nélkül is kérhető!

ÚJ! Most már gravírozva is kérheted!
Alap szövegezéssel, vagy teljesen egyedi szöveggel is kérhető, megjegyzés rovatba írd meg mit szeretnél rágravíroztatni, ha nem fér rá, jelezni fogjuk. Ha motívumot is szeretnél írd meg mire gondoltál. A betűtípusokkal tudunk játszani, hogy megfelelő legyen az elrendezése.
Akár fényképgravírozás is kérhető rá! Péda a képek között!

A választható alap szövegek:


- (korona motívum) Apa! A szívem királya örökké Te maradsz!

- Köszönök mindent Apa!

Vissza: Örömapa ajándék