Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Köszönetajándék csoki fekete-fehérKöszönetajándék csoki fekete-fehérKöszönetajándék csoki fekete-fehér

Strasszos egyedi mintájú köszönetcsokoládé

Cikkszám:181231223
349 Ft
Strasszos egyedi mintájú köszönetajándék csokoládé. A menyasszonyi gyűrűn 3 valódi strassz csillog! Ennek a terméknek a rendelésekor bármilyen elképzelést megvalósítunk. Akár fényképes, akár egyedi grafikájú csokoládét álmodsz meg, mi kivitelezzük. A képek között találsz ötleteket is, amiket eddig készítettünk, de bátran ereszd el a fantáziád, legyen olyan a csoki designja, amilyen legjobban illik hozzátok. A strasszokat elhelyezhetjük a nevek kezdőbetűjén, vagy a grafikába illesztve. Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Strasszos egyedi mintájú köszönetajándék csokoládé. A menyasszonyi gyűrűn 3 valódi strassz csillog! Ennek a terméknek a rendelésekor bármilyen elképzelést megvalósítunk. Akár fényképes, akár egyedi grafikájú csokoládét álmodsz meg, mi kivitelezzük. A képek között találsz ötleteket is, amiket eddig készítettünk, de bátran ereszd el a fantáziád, legyen olyan a csoki designja, amilyen legjobban illik hozzátok. A strasszokat elhelyezhetjük a nevek kezdőbetűjén, vagy a grafikába illesztve.

Az ár 1 db csokoládéra érvényes. 20 gr-os, magas kakaótartalmú minőségi tejcsokoládéból! A magas kakaótartalomnak köszönhetően nem olvad könnyen. Ha megolvad is, nem folyik el, inkább csak megpuhul, így jól bírja a meleget! Nyári esküvőkre is alkalmas, nagyszerű ajándék, mert a csokit mindenki szereti!


A köszönetajándék csoki biztos választás, mert:

- nem fog egy fiók alján porosodni évek múlva

- garantáltan nem hagyják az asztalon a vendégeitek, nem kidobott pénz

- nem ciki, ha egy 5 fős családban 5 egyforma csokit kapnak, nem úgy mint egy hűtőmágnesnél pl.

- kortalan, kicsi, nagy, öreg és fiatal, férfi és nő, mindenkit rabul ejt

- a diabetikus termékünkkel mindenkihez kedveskedhetsz, ha épp diétázónak vagy cukorbetegnek adnád, édes élmény mindenkinek!

- ültetős csokijainkkal pedig névre szóló ajándékokat adhatsz át, így az ültetőkártyát is megspórolod

- nagyon szépen variálható a csomagolás, így az esküvődhöz illővé teheted, mint egy dekorációelem.

Vissza: Webáruház kezdőlap