Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Masnis ültetési rend esküvőre egyedi méretbenMasnis ültetési rend esküvőre egyedi méretbenMasnis ültetési rend esküvőre egyedi méretben

Masnis ültetési rend esküvőre

Cikkszám:1807022
6 999 Ft
A/2-es méretű ültetési rend, valódi szatén masnis díszítéssel. A masnik színe esküvőtökhöz igazítható, a dekorációhoz illően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek. MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT! Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit és hogyan szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;) A nyomtatás fotópapírra történik, aminek selyemszerű fénye van. Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

A/2-es méretű ültetési rend, szatén masnis díszítéssel. A masnik színe esküvőtökhöz igazítható, a dekorációhoz illően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek.
MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT!
Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit és hogyan szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;)

A nyomtatás fotópapírra történik. (Nem az a fotópapír, amire fényképeket nyomtathatunk, ez egy vékonyabb, fényesebb felületű papír) :)

Vissza: Ültetési rendek