Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Ültetési rend esküvőre A2 vagy egyedi méretÜltetési rend esküvőre A2 vagy egyedi méretÜltetési rend esküvőre A2 vagy egyedi méret

Ültetési rend A/2 vagy egyedi méret

Cikkszám:180702
6 299 Ft
A/2-es méretű ültetési rend, nyomtatott mintával. A virág elrendezés és annak színe esküvőtökhöz igazítható, más grafikával is lehetséges, az ízléseteknek megfelelően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek, pl. képkeret miatt. MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT! Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;) Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

A/2-es méretű ültetési rend, nyomtatott mintával. A virág elrendezés és annak színe esküvőtökhöz igazítható, más grafikával is lehetséges, az ízléseteknek megfelelően. Erről e-mailben értekezünk majd megrendelést követően. Egyedi méretben is elkészítjük, ha A/2-es mérettől (420mm × 594mm) kisebbre van szükségetek, pl. képkeret miatt.
MI NEM KÉRÜNK SZERKESZTÉSI FELÁRAT!
Ingyen rátok szabjuk, 2 szerkesztési terv erejéig. Ha leírjátok a lehető legpontosabban hogy mit szeretnétek, elsőre el szoktuk találni. ;)
A nyomtatás fotópapírra történik. (Nem az a fotópapír, amire fényképeket nyomtathatunk, ez egy véknyabb, fényesebb felületű papír) :)

Vissza: Ültetési rendek