A csodálatos és édes titkot, pici gyermeketek érkezését szeretnétek meghitten és emlékeztesen bejelenteni a családnak?

A nagyszülők már epekedve várják a kisunoka érkezését? Vagy egyáltalán nem is számítanak rá? Na és a dédik? Nagynénik és nagybácsik meg lesznek lepődve?

Amikor úgy gondoljátok, hogy megosztanátok az örömhírt a családdal is, válasszatok egy igazán emlékezetes bejelentést!

 

Adj mindenkinek egy egyedileg, csak neki legyártott sorsjegyet! A garantáltan nyerős szelvény nyeremény részében a te általad megfoglamazott meglepetés lapul majd...

Gratulálunk! Nagymama leszel!... Gratulálunk Nagypapa leszel!... Gratulálunk, 2024-ben nagynéni leszel!...

Többféle, kreatív design közül választhatsz, ezt lejebb mutatjuk majd, hogy mindenkinek megtaláld, a hozzá legjobban passzoló sorsjegyet.

Kreatív bababejelentő ötlet, a legnagyobb újdonság, ami garantáltan nem elcsépelt és mindenkinek egyedi meglepetés lesz:


Az összes kaparós sorsjegyünket itt éred el: https://eskuvosziget.hu/webaruhaz/kaparos-sorsjegyek
Ha még ettől is többre vágysz, akkor klikk a kaparós sorsjegyes speciális webshopunkra: www.egyedikaparos.hu

Bababejelentés egy egyedi kaparós sorsjegy segítségével.

A kaparós sorsjegy nyeremény részét küldd el nekünk és mi annak mefelelően, mindenkinek egy egyedi sorsjegyet készítünk, a saját egyedi üzenetével.
Így lehet mindenkinek személyre szabott ajándéka. Ha több egyforma külleműt rendelsz, de a szövegek mások alatta, a hátoldalán ceruzával jelöljük, melyik kié.

Bármilyen más jeles alkalomra is ellőheted ezt a poént. Szülinap, névnap, évforduló, keresztanya és keresztapa felkérés, lánykérés, határ a csillagos ég...
Ha ötletre vágysz, nézd meg a termékképeket mindegyik termékünknél, nagyon sok eseményre kérték már őket. Adj át stílusosan pénz ajándékot így, ballagásra, diplomaosztóra, nászajándékba. 
Kapargatni mindenki szeret, egy kis nyeremény reményében... ez mindig beválik! Egy szuper egyedi meglepetést adhatsz át szeretteidnek, barátaidnak, ismerőseidnek. Ők először nem is sejtik, hogy ez egy huncutság, hiszen a kiszemelted a nyertes szelvény öröme után, a nyeremény részt lekaparva egy egyéni üzenetet talál majd TŐLED, nem is sejtve, hogy ez kimondottan egy számára készült sorsjegy. Felejthetetlen izgalmat adhatsz át! Mindenki szeret kapargatni és nyerni, így ez egy adu ász lesz a kezedben minden jeles alkalomnál. Akár baba bejelentéshez, ajándék leleplezéshez, névnapra, szülinapra, munkahelyi ajándékozáshoz, jeles alkalmakra és évfordulókra, keresztszülő felkéréshez vagy csak szimpla trollkodáshoz... vagy add át stílusosan a pénz ajándékot az egyedi, tuti nyerős, kaparós sorsjegyeinkkel!
Add meg, hogy milyen szöveg legyen a nyeremény résznél és már készítjük is a te egyedi kaparós sorsjegyedet! Akár mindenkinek más-más szöveggel, hogy személyre szabott ajándék legyen...
Néhány példa:

A jövendőmondó:

Rosesita nagy mágus! Megmondja, hogy mit hoz a jövő az ajándékozott számára. Egyedülálló, kaparós sorsjegyes ajándék férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt.

A gender partyra, avagy nem bejelentő bulira specializálódva

Érkezik az új családtag és te egy szuper cuki és különleges nembejelentést tervezel? Kaparós sorsjegy a baba nemének bejelentéséhez és akár nevének bejelentéséhez.

 

Pároknak, a kettészedhető dupla sorsjegy

Dupla szerencse, különleges páros sorsjegy keresztszülő felkérésre. Ha az ikonok megegyeznek, a páros szelvény NYER! A nyeremény pedig a keresztszülőség!

Valódi kaparós sorsjegy élmény, a szerencsejáték témákban

Casino témájú valódi kaparós sorsjegy élményt adó egyedi ajándék.

Még több ötletért és grafikáért kattints webshopjaink teljes kínálatára.

Az összes kaparós sorsjegyünket itt éred el: https://eskuvosziget.hu/webaruhaz/kaparos-sorsjegyek
Ha még ettől is többre vágysz, akkor klikk a kaparós sorsjegyes speciális webshopunkra: www.egyedikaparos.hu