A megrendelt termékek szállításának lehetőségei, árai:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:  
Háztól-házig szállítás GLS futárszolgálattal (klasszikus), mely SMS szolgáltatást is tartalmaz.
A GLS a szállítás reggelén sms-ben egy 3 órás időintervallumot ad meg, hogy mikor kerül kiszállításra a csomagod.
1.390 Ft
   
GLS csomagpontra szállítás
(akkor mész a csomagodért, amikor neked alkalmas. *
A hozzád legközelebbi GLS csomagpontról e-mailben egyeztetünk, de lejjebb görgetve itt is megtalálod, hogy milyen GLS csomagpontok vannak Magyarországon.)
1.390 Ft
   

Utánvételes szállítás esetén a fenti díjakhoz +899 Ft-ot kell hozzáadni minden esetben.
20.000 Ft fölötti rendelés esetén utánvétes szállításra nincs lehetőség. Ebben az esetben csak előre utalással áll módunkban rendelést elfogadni.

Bankkártyás fizetésnél és Előre utalás esetén nincs semmilyen plusz költség.
30.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás DÍJTALAN! Utánvét esetén az utánvét díja ebben az esetben is felszámításra kerül.
GYORSÍTOTT ELKÉSZÍTÉS ESETÉN MINDEN ESETBEN VAN SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG IS!

 

*A GLS csomagpont lehet egy benzinkút, valamilyen üzlet, bolt. A nyitvatartási idejében bármikor mehetsz a csomagodért. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával.
GLS csomagpontot itt kereshetsz: http://www.csomag.hu/csomagpont-kereso Hogy melyik csomagponton szeretnéd átvenni a csomagodat, azt e-mailben egyeztetjük!

A GLS a feladást követő munkanapon kézbesíti a csomagokat. A szállítás reggelés sms-ben értesít a szállítás várható 3 órás időintervallumáról, a futár telefonszámáról és a csomag követőkódjáról, valamint az utánvét összegéről, amennyiben utánvétes a rendelés. Házhozszállításnál ha a kézbesítés valamilyen extrém okból meghiúsul, másnap újrapróbálja a kiszállítást, ha ez sem sikerül, akkor a csomag visszakerül hozzánk, ez után újbóli kiküldésre csak újbóli szállítási díj kifizetése után lehetséges.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át a csomagot és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

A fenti szállítási díjakon kívül semmilyen más, csomagolási vagy díszítési, nyomtatási stb. felárat NEM számítunk fel!

Fizetni utánvéttel, vagy átutalással is tudtok. Az ezekhez szükséges adatokat és az elektronikus számlát a megrendelést követően küldjük nektek e-mailben, a további részleteket minden esetben ugyan így, e-mailben egyeztetjük!

Sikeres Bankkártyás fizetésnél csak a számlát fogjuk küldeni!

Minden feltüntetett ár bruttó ár és forintban értendő.

Szállítási határidő:

A koronavírus ideje alatt a rendelések átfutási ideje gyorsabb, hogy minél hamarabb kiküldhessük a termékeket számotokra. Kb. egy héten belül kivitelezzük a rendeléseket.

Alap esetben termékek elkészülési ideje kb 2-3 hét. Természetesen van amikor pár napon belül megkaphatod a rendelést, de főszezonban, vagy leállás után megeshet, hogy ez még ennél is több időt vesz igénybe! A rendelések feldolgozása folyamatos, a rendelések beérkezésének sorrendjében készítjük őket, hiszen mindenki várja a saját csomagját. Sürgős esetben van lehetőség gyorsított elkészítésre, melynek +3990 Ft-os felára van. Ekkor garantáltan egy héten belül a kezedben tarthatod a termkeket. Ezt a lehetőséget a rendelés leadésénál lehet bepipálni, a szállítás résznél. Amennyiben nincs készleten az általad sürgősségivel rendelt termék, vagy bármilyen indokból nem kivitelezhető annyi időn belül, úgyis jelezni fogjuk e-mailben, a rendelést követően..

Személyes átvételre előzetes egyeztetés után Kazincbarcikán van lehetőség.
Rendelni az ország bármely pontjáról tudtok, sőt a határon kívüli rendeléseket is szívesen vesszük, hozzájuk is a GLS segítségével juttatjuk el a csomagot, ennek áráért érdeklődj elérhetőségeink valamelyikén!

Telefon: +36 20 / 3484 - 635

e-mail: info@eskuvosziget.hu

Copyright © 2020 | Tienda. All Rights Reserved. By Uitemplates

  • E-mail: info@eskuvosziget.hu
  • Telefon: +36 20 / 3484 - 635
  • Telefon: +36 20 / 273 - 6460
  • Cím: Kazincbarcika