A megrendelt termékek szállításának lehetőségei, árai:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:  
Háztól-házig szállítás GLS futárszolgálattal (klasszikus), mely SMS szolgáltatást is tartalmaz.
A GLS a szállítás reggelén sms-ben egy 3 órás időintervallumot ad meg, hogy mikor kerül kiszállításra a csomagod.
1.390 Ft
   
GLS csomagpontra szállítás
(akkor mész a csomagodért, amikor neked alkalmas. *
A hozzád legközelebbi GLS csomagpontról e-mailben egyeztetünk, de lejjebb görgetve itt is megtalálod, hogy milyen GLS csomagpontok vannak Magyarországon.)
999 Ft
   
Packeta csomagküldés  
Packeta Z-box átvételi pontba kérve, melyet megrendelést követően emailben leegyeztetünk. Bővebb infomációk lejjebb olvashatók. 1.199 Ft
   

Utánvételes szállítás esetén a fenti díjakhoz +799 Ft-ot kell hozzáadni minden esetben.

BARION bankkártyás fizetésnél és Előreutalás esetén nincs semmilyen plusz költség.
30.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás DÍJTALAN! Utánvét esetén az utánvét díja ebben az esetben is felszámításra kerül.
GYORSÍTOTT ELKÉSZÍTÉS ESETÉN MINDEN ESETBEN VAN SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG IS, KIVÉTEL AKKOR, HA SZEMÉLYES ÁTVÉTELT VÁLASZTASSZ!

 

 

Szállításban partnerünk a GLS.

Csomagpontra kért szállítás:
*A GLS csomagpont lehet egy benzinkút, valamilyen üzlet, bolt, ami a kiválasztott településeden GLS csomagpontként üzemel. A nyitvatartási idejében bármikor mehetsz a csomagodért. Elérhetők már országszerte kimondottan GLS csomagautomata átvételi pontok is.
A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával.
GLS csomagpontot itt kereshetsz: http://www.csomag.hu/csomagpont-kereso Hogy melyik csomagponton szeretnéd átvenni a csomagodat, azt e-mailben egyeztetjük!

Ha háztól házig történő szolgáltatást választasz:
A GLS a feladást követő munkanapon kézbesíti a csomagokat. A szállítás reggelés sms-ben értesít a szállítás várható 3 órás időintervallumáról, a futár telefonszámáról és a csomag követőkódjáról, valamint az utánvét összegéről, amennyiben utánvétes a rendelés. Házhozszállításnál ha a kézbesítés valamilyen extrém okból meghiúsul, másnap újrapróbálja a kiszállítást, ha ez sem sikerül, akkor a csomag visszakerül hozzánk, ez után újbóli kiküldésre csak újbóli szállítási díj kifizetése után lehetséges.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át a csomagot és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

Szállításban partnerünk a Packeta.

A Z-BOX egy önkiszolgáló Packeta átvételi pont, amely a nap 24 órájában elérhető, így az ügyfelek bármikor átvehetik csomagjaikat.
Csomagautomatáik, hazánk mellett Csehországban és Szlovákiában állnak rendelkezésre.
A rendelést követően egyeztetni fogjuk, melyik átvevőpont legalkalmasabb neked.
Itt tudsz tájékozódni az átvételi pontokról, akár már megjegyzésben meg is írhatod nekünk, hova kéred: https://www.packeta.hu/atvevohelyek 
A Z-BOXokon nem találhatóak gombok. Az ügyfelek könnyedén nyithatják a rekeszeket a telefonjukkal, csupán a Packeta app-ra és egy Bluetooth kapcsolatra lesz szükségük. Így
a csomagátvétel teljes egészében érintésmentes lehet, mert a mobilod az applikációs történéseket érzékeli. A mobiloddal irányítod a csomagautomatát.
- Rendkívül gyors csomagátvétel
- Nincs sorban állás
- a csomagok 98%-a feladást követően 2 napon belül kézbesítve
- Többféle átvételi lehetőség (csomagodat más ismerősöd is átveheti, ha megosztod vele az applikációtokban a csomagod átvételéhez szükséges kódokat)
- Packeta átvevőhelyek, partner átvevőhelyek, és Z-BOXok is rendelkezésedre állnak az átvételhez.

------

A fenti szállítási díjakon kívül semmilyen más, csomagolási vagy díszítési, nyomtatási stb. felárat NEM számítunk fel!

Fizetni utánvéttel, vagy átutalással is tudtok. Az ezekhez szükséges adatokat és az elektronikus számlát a megrendelést követően küldjük nektek e-mailben, a további részleteket minden esetben ugyan így, e-mailben egyeztetjük!

Sikeres Bankkártyás fizetésnél csak a számlát fogjuk küldeni!

Minden feltüntetett ár bruttó ár és forintban értendő.

Szállítási határidő:

- A termékek elkészülési ideje jelenleg kb. 3-5 munkanap.
- Természetesen van amikor pár napon belül megkaphatod a rendelést, akár 1-3 napon belül is (gyorsított feldolgozással kérve).
- Baba bejelentős szöveggel kért termékek esetében az elkészítési idő gyorsabb, külön elbírálással dolgozzuk fel őket, hisz tudjuk, hogy a lehető leghamarabb szeretnétek megosztani a családdal a nagy hírt! :) Ezen termékeinket max 1-3 munkanapon belül kiküldjük!

Főszezonban (május-szeptember eleje), vagy pl. Karácsonyi leállás után megeshet, hogy ez még ennél is több időt vesz igénybe, ezeket mindig frissítjük, tehát itt mindig pontos információt fogsz látni a valós, jelenlegi határidőkről.
Karácsony és Újév között minden évben karácsonyi leállás van, ezért december 20 után, már csak új évben dolgozzuk fel az addig beérkezett rendeléseket, beérkezési sorrendben. 
A rendelések feldolgozása folyamatos, a rendelések beérkezésének sorrendjében készítjük őket, hiszen mindenki várja a saját csomagját, ezért van a várakozási idő, hiszen minden termékünk teljesen egyedi.
Sürgős esetben van lehetőség gyorsított elkészítésre, melynek egy egyszeri, +3.500 Ft-os felára van/rendelés, tehát bármennyi termék is van a kosaradban, egyszer számítjuk fel.

Ezt a lehetőséget a rendelés leadásánál lehet bepipálni, a szállítás résznél. Ez az összeg nem termékenként, hanem egy leadott rendelésre, csak egyszer számítódik fel. Amennyiben nincs készleten az általad sürgősségivel rendelt termék, vagy bármilyen indokból nem kivitelezhető annyi időn belül, úgyis jelezni fogjuk e-mailben, a rendelést követően...

Személyes átvételre előzetes egyeztetés után Kazincbarcikán van lehetőség.
Rendelni az ország bármely pontjáról tudtok, sőt a határon kívüli rendeléseket is szívesen vesszük, hozzájuk is a GLS segítségével juttatjuk el a csomagot, ennek áráért érdeklődj elérhetőségeink valamelyikén!

Telefon: +36 20 / 3484 - 635

e-mail: info@eskuvosziget.hu

  • E-mail: info@eskuvosziget.hu
  • Telefon: +36 20 / 3484 - 635
  • Telefon: +36 20 / 273 - 6460
  • Cím: Kazincbarcika