joy nagy

A megrendelt termékek szállításának lehetőségei, árai:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:  
Háztól-házig szállítás GLS futárszolgálattal (klasszikus), mely SMS szolgáltatást is tartalmaz.
A GLS a szállítás reggelén sms-ben egy 3 órás időintervallumot ad meg, hogy mikor kerül kiszállításra a csomagod.
1.390 Ft
   
GLS csomagpontra szállítás
(akkor mész a csomagodért, amikor neked alkalmas. *
A hozzád legközelebbi GLS csomagpontról e-mailben egyeztetünk, de lejjebb görgetve itt is megtalálod, hogy milyen GLS csomagpontok vannak Magyarországon.)
1.390 Ft
   

Utánvételes szállítás esetén a fenti díjakhoz +899 Ft-ot kell hozzáadni minden esetben.

BARION bankkártyás fizetésnél és Előreutalás esetén nincs semmilyen plusz költség.
30.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás DÍJTALAN! Utánvét esetén az utánvét díja ebben az esetben is felszámításra kerül.
GYORSÍTOTT ELKÉSZÍTÉS ESETÉN MINDEN ESETBEN VAN SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG IS!

 

*A GLS csomagpont lehet egy benzinkút, valamilyen üzlet, bolt. A nyitvatartási idejében bármikor mehetsz a csomagodért. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával.
GLS csomagpontot itt kereshetsz: http://www.csomag.hu/csomagpont-kereso Hogy melyik csomagponton szeretnéd átvenni a csomagodat, azt e-mailben egyeztetjük!

A GLS a feladást követő munkanapon kézbesíti a csomagokat. A szállítás reggelés sms-ben értesít a szállítás várható 3 órás időintervallumáról, a futár telefonszámáról és a csomag követőkódjáról, valamint az utánvét összegéről, amennyiben utánvétes a rendelés. Házhozszállításnál ha a kézbesítés valamilyen extrém okból meghiúsul, másnap újrapróbálja a kiszállítást, ha ez sem sikerül, akkor a csomag visszakerül hozzánk, ez után újbóli kiküldésre csak újbóli szállítási díj kifizetése után lehetséges.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át a csomagot és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

A fenti szállítási díjakon kívül semmilyen más, csomagolási vagy díszítési, nyomtatási stb. felárat NEM számítunk fel!

Fizetni utánvéttel, vagy átutalással is tudtok. Az ezekhez szükséges adatokat és az elektronikus számlát a megrendelést követően küldjük nektek e-mailben, a további részleteket minden esetben ugyan így, e-mailben egyeztetjük!

Sikeres Bankkártyás fizetésnél csak a számlát fogjuk küldeni!

Minden feltüntetett ár bruttó ár és forintban értendő.

Szállítási határidő:

Alap esetben termékek elkészülési ideje kb. 2-3 hét. Természetesen van amikor pár napon belül megkaphatod a rendelést, de főszezonban, vagy leállás után megeshet, hogy ez még ennél is több időt vesz igénybe! A rendelések feldolgozása folyamatos, a rendelések beérkezésének sorrendjében készítjük őket, hiszen mindenki várja a saját csomagját. Sürgős esetben van lehetőség gyorsított elkészítésre, melynek +5000 Ft-os felára van. Ekkor garantáltan egy héten belül (de igény esetén akár, 2-3 napon belül is) elkészítjük a termékeket. Ezt a lehetőséget a rendelés leadásánál lehet bepipálni, a szállítás résznél. Amennyiben nincs készleten az általad sürgősségivel rendelt termék, vagy bármilyen indokból nem kivitelezhető annyi időn belül, úgyis jelezni fogjuk e-mailben, a rendelést követően.

Személyes átvételre előzetes egyeztetés után Kazincbarcikán van lehetőség.
Rendelni az ország bármely pontjáról tudtok, sőt a határon kívüli rendeléseket is szívesen vesszük, hozzájuk is a GLS segítségével juttatjuk el a csomagot, ennek áráért érdeklődj elérhetőségeink valamelyikén!

Telefon: +36 20 / 3484 - 635

e-mail: info@eskuvosziget.hu

  • E-mail: info@eskuvosziget.hu
  • Telefon: +36 20 / 3484 - 635
  • Telefon: +36 20 / 273 - 6460
  • Cím: Kazincbarcika