A megrendelt termékek szállításának lehetőségei, árai:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:  
Háztól-házig szállítás GLS futárszolgálattal (klasszikus), mely SMS szolgáltatást is tartalmaz.
A GLS a szállítás reggelén sms-ben egy 3 órás időintervallumot ad meg, hogy mikor kerül kiszállításra a csomagod.
1.590 Ft
   
GLS csomagpontra szállítás
(akkor mész a csomagodért, amikor neked alkalmas. *
A hozzád legközelebbi GLS csomagpontról e-mailben egyeztetünk, de lejjebb görgetve itt is megtalálod, hogy milyen GLS csomagpontok vannak Magyarországon.)
1.590 Ft
   

Utánvételes szállítás esetén a fenti díjakhoz +999 Ft-ot kell hozzáadni minden esetben.

BARION bankkártyás fizetésnél és Előreutalás esetén nincs semmilyen plusz költség.
30.000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás DÍJTALAN! Utánvét esetén az utánvét díja ebben az esetben is felszámításra kerül.
GYORSÍTOTT ELKÉSZÍTÉS ESETÉN MINDEN ESETBEN VAN SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG IS, KIVÉTEL AKKOR, HA SZEMÉLYES ÁTVÉTELT VÁLASZTASSZ!

 

*A GLS csomagpont lehet egy benzinkút, valamilyen üzlet, bolt. A nyitvatartási idejében bármikor mehetsz a csomagodért. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával.
GLS csomagpontot itt kereshetsz: http://www.csomag.hu/csomagpont-kereso Hogy melyik csomagponton szeretnéd átvenni a csomagodat, azt e-mailben egyeztetjük!

A GLS a feladást követő munkanapon kézbesíti a csomagokat. A szállítás reggelés sms-ben értesít a szállítás várható 3 órás időintervallumáról, a futár telefonszámáról és a csomag követőkódjáról, valamint az utánvét összegéről, amennyiben utánvétes a rendelés. Házhozszállításnál ha a kézbesítés valamilyen extrém okból meghiúsul, másnap újrapróbálja a kiszállítást, ha ez sem sikerül, akkor a csomag visszakerül hozzánk, ez után újbóli kiküldésre csak újbóli szállítási díj kifizetése után lehetséges.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át a csomagot és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

A fenti szállítási díjakon kívül semmilyen más, csomagolási vagy díszítési, nyomtatási stb. felárat NEM számítunk fel!

Fizetni utánvéttel, vagy átutalással is tudtok. Az ezekhez szükséges adatokat és az elektronikus számlát a megrendelést követően küldjük nektek e-mailben, a további részleteket minden esetben ugyan így, e-mailben egyeztetjük!

Sikeres Bankkártyás fizetésnél csak a számlát fogjuk küldeni!

Minden feltüntetett ár bruttó ár és forintban értendő.

Szállítási határidő:

A termékek elkészülési ideje jelenleg kb. 5-10 munkanap. Természetesen van amikor pár napon belül megkaphatod a rendelést, akár 1-3 napon belül is (gyorsított feldolgozással kérve). Főszezonban (május-szeptember eleje), vagy pl. Karácsonyi leállás után megeshet, hogy ez még ennél is több időt vesz igénybe! Karácsony és Újév között minden évben karácsonyi leállás van, ezért december 20 után, már csak új évben dolgozzuk fel az addig beérkezett rendeléseket, beérkezési sorrendben.
A rendelések feldolgozása folyamatos, a rendelések beérkezésének sorrendjében készítjük őket, hiszen mindenki várja a saját csomagját, ezért van a várakozási idő, hiszen minden termékünk teljesen egyedi. Sürgős esetben van lehetőség gyorsított elkészítésre, melynek egy egyszeri, +3.500 Ft-os felára van/rendelés. Ekkor garantáltan egy héten belül (de igény esetén akár 1-3 napon belül is) elkészítjük a termékeket. Ezt a lehetőséget a rendelés leadásánál lehet bepipálni, a szállítás résznél. Ez az összeg nem termékenként, hanem egy leadott rendelésre, csak egyszer számítódik fel. Amennyiben nincs készleten az általad sürgősségivel rendelt termék, vagy bármilyen indokból nem kivitelezhető annyi időn belül, úgyis jelezni fogjuk e-mailben, a rendelést követően.

Személyes átvételre előzetes egyeztetés után Kazincbarcikán van lehetőség.
Rendelni az ország bármely pontjáról tudtok, sőt a határon kívüli rendeléseket is szívesen vesszük, hozzájuk is a GLS segítségével juttatjuk el a csomagot, ennek áráért érdeklődj elérhetőségeink valamelyikén!

Telefon: +36 20 / 3484 - 635

e-mail: info@eskuvosziget.hu

  • E-mail: info@eskuvosziget.hu
  • Telefon: +36 20 / 3484 - 635
  • Telefon: +36 20 / 273 - 6460
  • Cím: Kazincbarcika