A szolgáltatás leírása
Esküvői kellékek: meghívók, ültetőkártyák, menükártyák, köszönetajándékok, koszorúslány és tanúfelkérők, örömanya és örömapa köszöntő ajándékok, nászajándékok és egyéb kellékek gyártása, forgalmazása.
Esküvői szolgáltatások széles palettájával állunk ügyfeleink rendelkezésére!

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés létrejötte és megszűnése
A szerződés akkor jön létre, ha a Vásárló sikeresen és maradéktalanul kitöltötte a webáruházban történő vásárlás alkalmával megjelenő megrendelő űrlapot, az írásban rögzítetett és erről visszaigazolást is kapott. Ez érvényes a www.eskuvosziget.hu weboldalon leadott rendelésekre. A megrendelt szolgáltatást akkor készítjük el, ha a megrendelt termékekhez kapcsolódó összes szöveg/kép/egyéb tartalom és kívánság, valamint az azokból rendelt végső darabszám leadásra kerül. Ugyanez érvényes a megrendelt szolgáltatások igénybevételére is, a szolgáltatás akkor kerül megrendelésre és kivitelezésre, ha minden ahhoz szükséges információval, kéréssel ellátnak bennünket.
A szolgáltatások, termékek írásban rögzített megrendelésével automatikusan egy szerződés jön létre a két fél, tehát az Esküvősziget mint eladó és Te, mint vásárló között! A szerződés értelmében a termékek elkészítését vagy a szolgáltatások megtörténte után köteles vagy kifizetni a szolgáltatás vagy termék ellenértékét! Megrendeléseddel ezeket automatikusan elfogadod.Amennyiben a megrendelés leadása után a Vásárló nem küldi el a megrendelés véglegesítéséhez szükséges anyagokat, információkat és/vagy nem reagál az e-mailekre, telefonokra, úgy a megrendelés napjától számított egy héttel a megrendelését törölhetjük.
Előreutalásos megrendeléseket csak a számla végösszegének pontos beérkezését követően készítünk el. Amennyiben a számlán szereplő teljesítési határidő alatt (esedékesség) nem érkezik meg az összeg, úgy a rendelést töröljük. Megrendeléseddel ezeket automatikusan tudomásul veszed.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei, vásárlói magatartás
A megrendelések kivitelezése 2-3 hét, onnan számítva, ahonnan minden szükséges adat a rendelkezésünkre áll. Egyéb esetekben vagy sürgős megrendelés esetén ettől kevesebb, akár 2-3 nap alatt is kivitelezhető. Az egyes főszezonokban az elkészülési idő akár két-három hét is lehet. Csúszások előfordulhatnak a karácsonyi vagy egyéb leállás után, ilyenkor a rendelések beérkezésének sorrendjében dolgozzuk fel a rendeléseket. Utánvétes rendelést/fizetést nem áll módunkban elfogadni, amennyiben a Vásárló nem veszi fel velünk a kapcsolatot vagy körülményes kommunikáció nehezíti a kapcsolattartást. Ebben az esetben elektronikus számlát küldünk, a kiegyenlítését követően kezdjük meg a termékek elkészítését. Elkészített termékeket személyes átvétel esetén 1 hétig őrzünk. Amennyiben 1 hét után nem veszed át a terméket és nem veszed fel a kapcsolatot velünk a személyes átvétellel kapcsolatban, akkor 1 hét után csak előreutalás után, GLS házhoz szállítással juthtasz hozzá az elkészült termékekhez. Amennyiben a megrendelt termékhez nem kapunk egyéni kérést, kívánságot, szövegezést és nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a vásárlóval, akkor automatikusan a termék fő képe szerintkészítjük el a teméket!

A szolgáltatás igénybevételével járó díjak és költségek
Termékeink és szolgáltatásaink ára nem jár egyéb felárral, vagy rejtett költséggel. minden annyiba kerül, amennyi a webáruházban a terméknél fel van tüntetve. Nem számítunk fel sem szerkesztési, sem nyomdai, vagy díszítési felárat. Amennyiben a termékek készítésénél egyedi ötletek megvalósítását igényli a megrendelő, úgy 2 grafikai szerkesztést vállalunk díjmentesen, ez után már felárat számítunk fel, melynek díja a termék kivitelezésétől függ. Nyomdai tervet csak a megrendelés kiegyenlítése után küldünk, amennyiben előreutalásos rendelést adtál le.
Plusz költségnek csak a csomagolási és szállítási költség tekintendő, lásd itt!

Egyéb szolgáltatásnál, pl. esküvői autóbérlés, megrendeléskor 50% előleget kérünk, a fennmaradó 50% a Nagy Napon fizetendő. Amennyiben a megrendelést követően nem tudjuk felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, és körülményes kommunikáció nehezíti a kapcsolattartást, úgy a fennmaradó 50%-ot nem a Nagy Napon, hanem előtt köteles kifizetni. Amennyiben a Nagy Napot megelőző szerdáig nem veszi fel velünk a kapcsolatot a megrendelő, úgy a megrendelését töröljük és az előleget nem áll módunkban visszatéríteni. Ezt a megrendeléssel automatikusan elfogadja!

Pénzvisszatérítésre nincs lehetőség!
Amennyiben a megrendelő megrendelte a terméket és ki is fizette, de nincs rá szüksége és lemondaná a rendelést, megteheti, de pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni. Ezt a megrendelésnél automatikusan elfogadja.

Amennyiben a már kiküldött csomagot bármilyen okból nem veszi át a Vásárló, és visszakerül hozzánk, annak kiküldésére csak újabb szállítási költség kiegynlítését követően van lehetőség.


A Felhasználó jogai és kötelezettségei
A megrendelt meghívók és egyéb nyomdai termékek esetén -igény szerint- először egy elektronikus (nyomdai) tervet készítünk, majd annak jóváhagyása után elkészítjük a megrendelt termékek gyártását. Ezt az igényt megrendelést követően jelezd felénk! Amennyiben a vásárló 24 óra elteltével nem reagál az elektronikus nyomdai tervre, úgy automatikusan elfogadottnak tekintjük és elkezdjük a termékek elkészítését.

Elállási jog
A mindenkori jogszabályok alapján az elállási szándékot az elállási nyilatkozat elküldésével igényelheted 14 naptári napon belül. A jelen jogszabályokat és a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján ITT olvashatod el.

Szerződés megszűnése, díjvisszatérítés
A szerződés a kész meghívók és egyéb kész termékek sikeres átadásával, átvételével lezárul.
Mivel igény esetén lehetőség van a nyomdai terméknél egy elektronikus vagy egy valós mintapéldányt kérni, úgy ennek elhalasztása során a már legyártott termékek után reklamációt és pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni.

Egyéb rendelkezések
Az általunk készített és forgalmazott termékeket bármikor, referencia anyagként felhasználhatjuk, a Megrendelő ezt automatikusan elfogadja a rendelésekor. Természetesen személyiségi jogok megsértése nélkül teszünk közzé képeket, vagy egyéb információkat, részleteket.

Nyomdai termékek esetén a nyomdai színváltozásokért, esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.
Egyes termékeknél a képen látható szalagok vastagsága, minősége, színe, csipke mintázata, stb. eltérő/változó lehet, ez mindig az adott kereskedelemben elérhető készlettől függ. Rajtunk kívülálló dolgokért felelősséget és pénzvisszatérítést nem áll módunkban elfogadni.

A GLS futárszolgálat hibáiért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben megrendelt termékeidre GLS biztosítást szeretnél kötni (épségükért), azt a megrendelést követően jelezd nekünk e-mailben. Ennek 650 Ft-os felára van, amit a megrendelés mellé felszámítunk. Amennyiben nem igényled a biztosítást és bármi adódik a csomaggal annak ellenére, hogy mindig gondosan csomagoljuk őket, arra felelősséget és garanciát nem tudunk vállalni.

Amennyiben a termékek rajtunk kívül álló tényezők miatt sérülve érkezik hozzád, úgy ne vedd át és a GLS-nél reklamálhatsz (sérült csomag).

Az Esküvősziget termékeinek képi és szöveges tartalma az Esküvősziget tulajdonát képezi, másolása és üzleti célra való felhasználása büntetőjogi feljelentést von maga után.

Fizetés
A megrendelt terméket, szolgáltatást a Megrendelő Barion rendszeren keresztül bankkártyás fizetéssel, előreutalással, utánvéttel (futárnak fizetve készpénzzel vagy bankkártyával) és személyes átvétel esetén készpénzben is kiegyenlítheti. Az online bankkártyás fizetések kizárólag a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.” A Barion rendszere sikeres és sikertelen fizetés esetén is e-mailben értesíti a Megrendelőt. A webáruházban feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és minden ár Forintban értendő. Az előre utalásos és az utánvétes fizetés a kiállított számla alapján történik, amit minden megrendelést követően e-mailben juttatunk el a vásárló számára. Sikeres bankkártyás fizetés esetén is küldünk elektronikus számlát.

Telefon: +36 20 / 3484 - 635

e-mail: info@eskuvosziget.hu

Copyright © 2020 | Tienda. All Rights Reserved. By Uitemplates

  • E-mail: info@eskuvosziget.hu
  • Telefon: +36 20 / 3484 - 635
  • Telefon: +36 20 / 273 - 6460
  • Cím: Kazincbarcika