Esküvői blog

Az esküvői trendek között is vannak olyan örökzöld irányzatok, amik egyszerűen mindig az aktualitását élik, szó szerint örökzöldek, mint a greenery stílus is. Ez a stílus végig kísérheti az esküvő összes elemét, úgy mint pl. az öltözködést, dekorációt, tortát, meghívót és természetesen az örömanya, örömapa ajándékokon át, a köszönetajándékokig, mindent. Webáruházunkban sok-sok csodás terméket találsz ezekben a színekben. Ehhez mutatunk most pár inspirációt.

A csodálatos és édes titkot, pici gyermeketek érkezését szeretnétek meghitten és emlékeztesen bejelenteni a családnak?

A nagyszülők már epekedve várják a kisunoka érkezését? Vagy egyáltalán nem is számítanak rá? Na és a dédik? Nagynénik és nagybácsik meg lesznek lepődve?

Amikor úgy gondoljátok, hogy megosztanátok az örömhírt a családdal is, válasszatok egy igazán emlékezetes bejelentést!

Biztosan feltűnt már, hogy az elegáns férfi szetteknél, has tájékán szexi láncos kiegészítő teszi az összmegjelenésre a pontot. Láthatod réges-régi felvételeken is, de ugyanúgy jelen van a mai kor divatjában is. Egyszerűen nem tud kimenni a divatból évszázadok óta. Na de mi az és miért?

Mutatjuk is!

Kedves Szerelmes! :)

Örülünk, hogy itt vagy!
Biztosan nem könnyű helyzetben vagy, ha egyedi ötleteket keresel a lánykéréshez. Nagyon különlegesnek kell lennie!
Mindenkinél másmilyen az a biznyos különlegesség. Mutatunk pár ötletet, mely termékeket készítjük el szívesen szíved hölgyének, mivel és hogyan kérd meg a kezét...

Telefon: +36 20 / 3484 - 635

e-mail: info@eskuvosziget.hu

  • E-mail: info@eskuvosziget.hu
  • Telefon: +36 20 / 3484 - 635
  • Telefon: +36 20 / 273 - 6460
  • Cím: Kazincbarcika