Tudnivalók a rendelésedről

Információt szeretnél a csomagod állapotáról?

Ugye tudod, hogy a rendelések átfutási ideje 2-3 hét (ez több menüpontban is fel van tüntetve a honlapon), tehát ezen időintervallumon belül tudjuk küldeni a csomagokat.

Hiszen minden megrendelésünk egyedi, személyre szabott termék, ami miatt kiemelten kezelünk minden rendelést, hogy a lehető legszebb termékeket kapjátok. A rendelések feldolgozása, az egyedi termékek szerkesztése és készítése folyamatos és a rendelések beérkezésének sorrendjében történik, hiszen mindenki vár a sajátjára. Ez így fair.

Ha sürgős a rendelésed, van lehetőség rá, hogy gyorsított elkészítéssel kérd, így pár napon belül (maximum 1 héten belüli időpontra), kezedben tarthasd a rendelésed, de ennek van egy egyszeri +5.000 Ft-os felára/rendelés. Ha ezt igénybevetted a rendelés leadásakor - vagy utólag kérted-  a rendelésedet a sorrend elejére vesszük, azonnal feldolgozásra és készítésre kerül. Amennyiben nem igényelted a sürgősített feldolgozást, akkor a rendelésed előreláthatólag az alap elkészítési időn belül fog megérkezni hozzád.

Most is azon dolgozunk, hogy minden rendelés a lehető leghamarabb kiszállításra kerüljön. Amint a rendelésed elkészült és átadtuk a futárnak jelentkezni fogunk.

Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ, keress minket elérhetőségeink valamelyikén.
Köszönjük türelmed.

Megrendelések listája

Megrendelésem nyomonkövetéseHa már regisztrált, kérjük, jelentkezzen be itt

Telefon: +36 20 / 3484 - 635

e-mail: info@eskuvosziget.hu

  • E-mail: info@eskuvosziget.hu
  • Telefon: +36 20 / 3484 - 635
  • Telefon: +36 20 / 273 - 6460
  • Cím: Kazincbarcika