Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!

Tudnivalók a rendelés előtt

Értékelés:
(1 szavazat)

Minden rendelést személyes odafigyeléssel bonyolítunk!

  • Add le rendelésed a webshopban, (akár regisztráció nélkül is vásárolhatsz)
  • Ha egy termékből többet is szeretnél rendelni, akkor egyesével tedd őket a kosárba, így mindegyiknél egyesével be fogod tudni állítani a színt, szöveget, stb. Így rendelhetsz akár mindenkinek más szövegezésű, különböző színű termékeket.
  • Ha nem találsz külön beállítást az adott termékhez, akkor a megjegyzés rovatba írd meg mit és hogy szeretnél.
  • Ezután e-mailben küldjük meg számodra az elektronikus számlát, amin minden információt megtalálsz majd, ami az utaláshoz szükséges! Ezáltal felvesszük veled a kapcsolatot és jelezzük, hogy minden kivitelezhető-e a rendelésed alapján, továbbá egyeztethetjük a felmerülő kérdéseket.

Ha még bővebb információt szeretnél a rendelés lehetséges menetéről:

Köszönetcsokik: Rendelés után e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, ahol megírhatod nekünk elképzeléseidet. (színek, minta, Ifjú pár neve, esküvő dátuma, vendégeitek pontos nevei Excelben küldve). Fontos, hogy a végleges verziót küldjétek el számunkra! Arra is ügyelj, hogy a vendégeitek nevét pontosan és helyesen írd le, mert mi ugyanúgy fogjuk a csokikra rátenni. Ha elgépelted, vagy nem helyesen írod le, az úgy lesz a csokin is! Kérünk, hogy erre figyelj oda! Plusz információ: a csokoládékat NEM kell hűtőben tárolni! Mivel magas a kakaótartalma így nem olvad könnyen, inkább csak puhul, ami nem okoz gondot ha nem nyomkodják őket. Tehát ha megkaptad a csokikat egy spájzban vagy egy hűvös kamrában szuper helye lesz, ne tedd hűtőbe! Ugyanis a lehűlt csokikat ha kiveszed és visszamelegszik, kicsapódhat a pára a papírjára, ami ettől elázhat! Csak szobahőn, vagy hűvös helyen tárold.

Tanúfelkérők, koszorúslány felkérők: Weboldalunkon találsz felkérő szövegeket is, nézz szét és válassz közülük, vagy akár írj egyedit, ami garantáltan személyre szabott! Ne feledd, nem kérünk felárat érte!

Tanúfelkérők, Örömapa és Örömanya ajándékok: A képen látható feliraton kívül, egyes termékeknél van más szövegezési lehetőség is, ezt a termék képe alatti leírásban megtalálod, hogy milyen szövegek közül választhatsz. Ha nem találsz, akkor a képen látható módon rendelhető. De ne feledd, nincs lehetetlen, az Örömapa ajándékokat kérheted férfi tanúnak is, az Örömanya ajándékokat kérheted női tanúfelkérőként is. Ezt jelezd nekünk a rendelésnél a megjegyzés rovatban és megbeszéljük a részleteket. Amennyiben nem jelzed nekünk, hogy milyen szövegezéssel kéred, akkor mi automatikusan a főképen látható módon és színben küldjük!

Meghívók: Meghívók esetében e-mailben elkérjük a meghívón feltüntetni kívánt szövegeket. Ezek legtöbbször: Neveitek, Idézet, Meghívó szövege vagy akár A Nagy nap programja/Pénzkérő versike.

Ha egyedi meghívót szeretnétek, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket. Írj e-mailt, hogy tudjunk konzultálni minden elképzelésetekről!

Ültetőkártyák: E-mailben küldd el nekünk a vendégeitek PONTOS, helyesen leírt névsorát. Legjobb, ha Word-be, vagy Excel táblázatba írva külditek el nekünk, de ha simán az e-mailbe írod meg, az is jó. Így biztosan helyesen lesz az ültetőkártyákon.

Menükártyák: E-mailben küldd el nekünk a menükártyára/itallapra szánt szövegeket.

Ezek legtöbbször:
Három oldalasnál:

  • 1. oldala Itallap, 2. oldala az Étlap/Menü, 3. oldala az Ifjú Pár neve, dátum, esetleg helyszín, néhány kedves szó vendégeitekhez.

Két oldalasnál:

  • 1. oldala Itallap, 2. oldala Étlap vagy
  • 1. oldala a Neveitek, jókívánságaitok, 2. oldala az Esti Program/Asztalszámozás.

Menükártyát általában kb. 6-8 főként 1db-ot szoktak rendelni. Pl. egy 100 fős lagziban 13-16 menükártya kell.

Egyéb tudnivalók: A termékek elkészülési ideje kb 2-3 hét. Természetesen van amikor pár napon belül megkapod a rendelést, de főszezonban, vagy leállás után megeshet, hogy ez még ennél is több időt vesz igénybe! A legjobb, ha érdeklődsz e-mailben a várható szállítás időpontjáról!

Ha megvannak a kiválasztott termékek, és a hozzájuk tartozó szövegek, adatok, akkor megrendelhetitek itt a webshopban, vagy írjatok nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy hívjatok a (20)3484-635-ös számon az egyeztetésért.

Mindent alaposan megbeszélünk, ha kérdésetek van vagy bizonytalanok vagytok valamiben, szívesen segítünk Nektek!

Amint kész vannak a termékek, nincs más hátra, minthogy a kezetekben tartsátok őket! :)

Van még kérdésed? Írj nekünk üzenetet, vagy chetelj velünk!