Biztosan feltűnt már, hogy az elegáns férfi szetteknél, has tájékán szexi láncos kiegészítő teszi az összmegjelenésre a pontot. Láthatod réges-régi felvételeken is, de ugyanúgy jelen van a mai kor divatjában is. Egyszerűen nem tud kimenni a divatból évszázadok óta. Na de mi az és miért?

Mutatjuk is!

 

RoseGoldPocketWatchcrop

Na igen. A zsebóra, lánccal.
A legelegánsabb férfi extra kiegészítő, ami valaha volt és soha nem is megy ki a divatból. A megjelenésére sokat adó férfi, a legelegánsabb viseleteihez használ zsebórát.

Funkciójától eltekintve már önmagában is nívós, figyelemfelkeltő és komoly kiegészítő. Eleganciát és erős stíust sugároz viselőjének. Férfi és női verzióban is elérhető.

Nálunk gravírozva is kérheted, többféle kivitelben elérhető, hogy a korosztályhoz, stílushoz, szettek színéhez leginkább passzolót adhasd át szerettednek. Ráadásul az elegáns díszdobozát bármilyen saját szövegezéssel feliratozzuk, így egy igen személyre szabott ajándék lehet. Bármilyen alkalomra kitűnő választás, korhatár nélkül.
Ide kattintva elérhető az összes zsebóra kínálatunk! 

Minden férfinak szüksége van egy zsebórára, kapja Tőled! Esküvőd alkalmából, karácsonyra, kerek szülinapra, apák napjára, vagy csak úgy...

Mindenképp különleges és egyedi ajándék!

Szemrevaló Kedves modelljeink, úgy mint Mr. Depp, Mr. Beckham és a többi szimpatikus úr mutatja be a zsebóra extrém különleges viseletét.