Az esküvői trendek között is vannak olyan örökzöld irányzatok, amik egyszerűen mindig az aktualitását élik, szó szerint örökzöldek, mint a greenery stílus is. Ez a stílus végig kísérheti az esküvő összes elemét, úgy mint pl. az öltözködést, dekorációt, tortát, meghívót és természetesen az örömanya, örömapa ajándékokon át, a köszönetajándékokig, mindent. Webáruházunkban sok-sok csodás terméket találsz ezekben a színekben. Ehhez mutatunk most pár inspirációt.

 ...

A greenery esküvő: természetességet, a természetközeliséget hangsúlyozza. Megjelenik a lombzöld szín és a fehér, szolid arany kiegészítőkkel. Levélmotívumok, zöld ágak, fűszernövények vannak fókuszban. Az ágakat koszorú alakban, vagy geometriai formában, girlandban formázzák. Nem a virág a hangsúlyos ebben a dekorációban, hanem a zöld növény. A virág, mint kiegészítő elem van jelen, színei visszafogottak, jellemzően fehér vagy púderszínűek. Ezek a színek és motívumok végig kísérhetik az esküvő összes elemét. Mint pl. az öltözködést, dekorációt, tortát, meghívót és természetesen az örömanya, örömapa ajándékokon át, a köszönetajándékokig, mindent. Webáruházunkban sok-sok csodás terméket találsz ezekben a színekben. Kérd termékeinket greenery színekhez igazítva.

A google a barátod és már biztosan túl is vagy azon, hogy a keresőben rákerestél ennek a stílusnak a szépségeire, dekorációira, hogy megismerted a hangulatát, ami felszabadít, megnyugtat és szuper lehetőségeket rejt magában. Talán már vannak kedvenc képeid is, amiket szívesen megvalósítanál.

Most mi olyan kiegészítőket mutatunk, ami a dekoráción túl, ehhez a stílushoz igazítva beillik a nagy nap stílusába, hogy kerek egész lehessen a nagy napotok, ne lógjon ki stílusban semmi sem, minden passzol mindennel és ez alkot egy szép kerek egészt.

Tudnod kell, hogy webshpunkban minden terméket hozzátok és esküvőtökhöz igazítjuk. Számos termékünknél van doboz és színvariációs lehetőség, hogy esküvődhöz igazíthasd őket. Lehet, hogy a főképen pl. kékben látsz valamit, de tudd, lehet hogy van zöld, fehér, vagy arany színű variácója is. Állítsd össze a hozzátok illő színben és saját egyedi szöveggel a kiszemelt termékeket. Néhány inspiráció:

 

Örömanya és örömapa ajándékainkat is kérheted greenery stílushoz igazítva, mutatunk pár ötletet, a képre kattintva meg is nézheted a termékeket:

 

 Swarovski antiallergén kristályfülbevaló Selyemszatén csokornyakkendő Karóra és karlánc szett Örök klasszikus zsebóra, több kivitelben

 

 

Koszorúslány és tanú felkérőink greenery sílusban:

 

Felkérő lap, különleges szoknyamegoldással Puzzle felkérő, dekorált dobozkában Egyedi előlapú tökör, belsejében üzenettel Tanú felkérő toll, gravírozható

 

 

Köszönetajándék ötlet greenery színekben:

 

Köszönetajándék vendégeid neveivel ellátva, ültetőként használható  Köszönetajándék csokoládé