Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
gyerek, gyűrűvivő, kísérő felkérő, ajándék csokornyakkendő, gyerek méret, esküvőszigetgyerek, gyűrűvivő, kísérő felkérő, ajándék csokornyakkendő, gyerek méret, esküvőszigetgyerek, gyűrűvivő, kísérő felkérő, ajándék csokornyakkendő, gyerek méret, esküvősziget

Alex gyermek felkérő ajándék csokornyakkendővel

Cikkszám:190208
1 799 Ft
Új, selyemszatén nyakkendővel, már két színben is elérhető! Királykék és fekete színekben! Gyerek csokornyakkendős felkérő. Most már kissrácoknak is elérhető az elegáns kivitel! Gyerek méretű csokornyakkendővel. A felkérő kerete, a Név és a hózentróger kapocs részének színe változtatható, belecsempészheted esküvőd fő színeit a designba. Kérd fel ezzel a kedves ajándékkal gyűrűvivőtöket, vagy kísérőtöket! A felkérés mellé ajándékot is kap, hiszen a csokornyakkendő egy elegáns darab, melyet az esküvőtökön viselni tud, és azt követően is bárhová fel tudja venni! Görgess lejjebb a bővebb infóért!
Nyakkendő színe
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Új, selyemszatén nyakkendővel, már két színben is elérhető! Királykék és fekete színekben! Gyerek csokornyakkendős felkérő.
Most már kissrácoknak is elérhető az elegáns kivitel! Gyerek méretű csokornyakkendővel.
A felkérő kerete, a Név és a hózentróger kapocs részének színe változtatható, belecsempészheted esküvőd fő színeit a designba.

Kérd fel ezzel a kedves ajándékkal gyűrűvivőtöket, vagy kísérőtöket!
A felkérés mellé ajándékot is kap, hiszen a csokornyakkendő egy elegáns darab, melyet az esküvőtökön viselni tud, és azt követően is bárhová fel tudja venni!

A megrendelést követően e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, és ott egyeztetjük a termékekhez kapcsolódó elképzeléseket. Ebben az e-mailben küldjük meg a számlát is, ami alapján tudsz utalni.

Vissza: Gyerek felkérők