Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
pet-eskuvosziget

Pet fényképes kutyus / cica felkérő

Cikkszám:190905
1 399 Ft
Ha a te kedvenc állatod családtagnak számít, akkor ő sem maradhat ki az esküvői előkészületekből! Cicádnak, kutyusodnak, vagy bármilyen kedvencnek elkészítjük, a képet majd megrendelés után egyeztetjük veled, hogy a kis kedvenced képe legyen a felkérőn! Egyedi ötleteidet is szívesen vesszük! Lepd meg kisállatodat egy cuki emlékkel, amin közlöd vele, hogy fontos része esküvődnek! Biztosan igent mond és nagyon fog örülni ennek a kedves figyelmességnek! :) Ezt a terméket Szilvi ötlete alapján készítettük és mi szívesen kiszolgáljuk a további állatbarát párokat is! :)
Szöveg

Ha a te kedvenc állatod családtagnak számít, akkor ő sem maradhat ki az esküvői előkészületekből! Cicádnak, kutyusodnak, vagy bármilyen kedvencnek elkészítjük, a képet majd megrendelés után egyeztetjük veled, hogy a kis kedvenced képe legyen a felkérőn! Egyedi ötleteidet is szívesen vesszük!
Lepd meg kisállatodat egy cuki emlékkel, amin közlöd vele, hogy fontos része esküvődnek! Biztosan igent mond és nagyon fog örülni ennek a kedves figyelmességnek! :) Ezt a terméket Szilvi ötlete alapján készítettük és mi szívesen kiszolgáljuk a további állatbarát párokat is! :)

Vissza: Felkérők