Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
Honey esküvői nagy masnis menükártya, elegáns menükártya esküvőre, 3 oldalas, több színbenHoney esküvői nagy masnis menükártya, elegáns menükártya esküvőre, 3 oldalas, több színbenHoney esküvői nagy masnis menükártya, elegáns menükártya esküvőre, 3 oldalas, több színben

Honey esküvői menükártya

Cikkszám:41410

Product Dimensions and Weight

Termék magassága: 21.0000CM
1 190 Ft
Szolid színösszeállítású, széles szatén masnival díszített esküvői menükártya. A prémium minőségű papírok színe a szalag színével együtt változtatható. Pasztell színekhez ajánljuk. A Honey termékcsalád tagja. Keresd a többi Honey terméket az egységes kinézetért! Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Papír színe a szövegnél
Papír színe
Szalag színe
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Szolid színösszeállítású, széles szatén masnival díszített esküvői menükártya. A prémium minőségű papírok színe a szalag színével együtt változtatható. Pasztell színekhez ajánljuk leginkább. A Honey termékcsalád tagja. Keresd a többi Honey terméket az egységes kinézetért!

A rendelésnél állítsd be a kért adatokat, megjegyzésbe megírhatod a menükártyára kért információkat, de úgy is jó ha megrendelést követően elküldöd nekünk e-mailben, a terjedelem miatt.

Vissza: Esküvői menükártyák