Telefonszámunk: (20) 3484-635

0
Az Ön kosara jelenleg üres!
koszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, kislány felkérő, tanúfelkérő,| tanúfelkérő ajándék esküvőre, strasszos brosskoszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, kislány felkérő, tanúfelkérő,| tanúfelkérő ajándék esküvőre, strasszos brosskoszorúslány felkérő, koszorúslány ajándék, koszorúslány meghívó, kislány felkérő, tanúfelkérő,| tanúfelkérő ajándék esküvőre, strasszos bross

Isabell koszorúslány- tanú felkérő strasszos bross dísszel

Cikkszám:180102
1 899 Ft
Elegáns, exkluzív női tanú és koszorúslány felkérő. Strasszos bross díszítéssel prémium hatást kelt. Csillogós papírból készült. A papír színe változtatható, a szövegezéssel egyedire szabhatod! ÚJ SZÍNEKBEN is kérheted az Isabell szalagdíszt: bordó, barack, fáradt rózsaszín, babarózsaszín, királykék, menta, pink-magenta, arany-bézs, mályva, levendula lila, fekete, fehér. Egyedi színösszeállításban is kérhető, a papíralap megváltoztatásával. Az James felkérő és a Richard felkérő női párja. Görgess lejjebb a bővebb leíráshoz!
Papír színe
Szalag színe
Megjegyzés
Begépelt karakterek: 0

Elegáns, exkluzív női tanú és koszorúslány felkérő. Strasszos bross díszítéssel prémium hatást kelt. Csillogós papírból készült.
A papír színe változtatható, a szövegezéssel egyedire szabhatod!
ÚJ SZÍNEKBEN is kérheted az Isabell szalagdíszt: bordó, barack, fáradt rózsaszín, babarózsaszín, királykék, menta, pink-magenta, arany-bézs, mályva, levendula lila, fekete, fehér.
Egyedi színösszeállításban is kérhető, a papíralap megváltoztatásával. A képek között láthatsz néhány ötletet, de keress minket a Facebookon is, ahol több képet találsz a termékeinkről.
A nude papírszín a mályva szalagos Isabell hátterének a színe, ahogy a képen láthatod.
Az James felkérő és a Richard felkérő női párja.

Válaszd ki a megrendelésnél, hogy milyen színű papírt és szalagot kérsz, írd meg megjegyzésben a szöveget, amit kérsz rá.

Vissza: Felkérők